Ahojte chcela by som sa spýtať aká by mala byť hrúbka sliznice maternice v tehotenstve. Ja som bola dnes na vyšetrení USG a dopadla som takto : endometrium 15,8 mm, vľavo ovarium 36,2x24,3mm so susp.corpus luteum haemorrhagicum 14,2x9 mm, ovarium vpravo 32,3x22, 1mm, v cavum Douglasi nehojné množstvo tekutiny. Som z toho jeleň, môže to byť tehotenstvo alebo len ovulácia, alebo nástup menštruácie? Ja neviem ale asi ide len o ovuláciu.
a nepytala si sa na tehotenstvo? alebo ze mas podozrenie
podla mna to ovulacia nebude
@helka193 pri ovulacii, ani pred a pri menzese nie je az taka hrubka endometria....ja som mala 15 dpo sliznicu 13mm a povedal, ze to vyzera na tehotenstvo, o tyzden uz videl aj na utz...mala som uz na 12 dpo pozitivny tehu test....takze ak si tehotna, tak aj z denneho mocu by ti uz vysiel pozitivny test, pri takejto hrubej sliznici......
No keď ti vyšiel duch na teste, máš vysokú sliznicu a žlté teliesko, tak poďla mňa to bude tehu.
inak teraz akurat ked som bola na tehotenskej kalkelačke tak tam velmi dobre napisali, že doktori si to proste vypočítaju od dňa poslednej ms a hned im víde týžden ale ked si to tak vezmeme ked sme meštruovali pred troma týždnami tak podla nich by sme už mali byť v 3tt a pritom embijko má len 7dní 😝
@helka193
3. týždeň 5 - 50 U/l
4. týždeň 50 - 500 U/l
5. týždeň 100 - 5000 U/l
6. týždeň 500 - 10000 U/l
7. týždeň 1000 - 50000 U/l
8. týždeň 10000 - 100000 U/l
10. týždeň 15000 - 200000 U/l
14. týždeň 10000 - 100000 U/l
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/beta-hcg-a-tehotenstvo/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a preco si sa nespytala lekara ? 🙂 z tychto veci to jedine lakar posudi