Dobrý deň. Včera večer som si dopriala horúci kúpeľ, potrebovala som na chvíľku vypnúť. Dnes som si spravila tehotenský test a vyšiel pozitívny. Mohol ten kúpeľ nejako uškodiť? Vôbec mi nenapadlo že by test mohol byť pozitívny, príznaky som nemala ani nemám žiadne.
@pribinak to jasne že nemala, ale bola dosť horúca. Stále keď sa kúpem tak pomerne v horúcej, snáď to nejako neuškodilo 😔
Keby uskodilo, uz o tom vies
Nie
🤦 a keby sa aj niečo stalo, tak akože čo s tým teraz urobíš? zavres sa na noc do chladničky aby sa to vzájomne vynulovalo?
@zuzanka.zuzu 😀🙈🙈🙈
@zuzanka.zuzu ďakujem za skúsenosť a prínosný komentár 🙂 pekné pohotové sviatky majte.
Si tehotná, nie chorá. Trošku sedliackeho rozumu .....
Horúci kúpeľ môže spôsobovať stahy maternice a spustiť potrat, ale ak to bolo včera a nič sa nestalo, tak už ani v dôsledku toho včerajška nestane. Prajem krásne Vianoce s novým životom v brušku!
Neuskodilo
Kupem sa celé tehotenstvo v horúcej vode, od začiatku doteraz a nič sa nestalo. Keby si sa kupala v termíne tak to môže pomôcť rozbehnúť pôrod, teraz sa nemá čo stať 😉
Asi nie, ja som sa celé tehotenstvo kúpala v teplej vode, o niečo chladnejšej ako bežne, prvé mesiace som ešte so starším chodila na detské plávanie a od 4 mes. sem tam aj termále
Pri prvom tehotenstve som necitala MK a celkovo som nelustrovala internet. Uplne na zaciatku tehotenstva sme isli na termalne kupalisko a tak mi bolo super v tej horucej vode. 🙂 Az neskor som sa dozvedela, ze by sa nemalo. V mojom pripade sa nic nestalo, vsetko bolo ok.
Ja som bola v 3m vo virivke a nic mi neni vsetko ide tak ako ma
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Však snáď tá voda nemala 100 C, jednorazová zelzitost je ok