Hodnoty hCG po kyrete

tinsssss
27. nov 2023

Ahojte, prosím ak vám robili kontrolné odbery hcg po kyrete/spontánnom potrate, aké ste mali hodnoty? Ja som 14 dní od zákroku, hcg dnes 67 a Dr sa tváril tak všelijako, vraj by tie hodoty uz mohli byt nižšie. Normálne ma chytil stres. O 3 týždne mam ďalšou kontrolu. Ďakujem

anjelicek26
27. nov 2023

Po desat dnoch este 147, na nule to bolo az po mesiaci po prvej MS.. zavisi asi aj od tt.. my sme boli v 14tom...

tinsssss
autor
27. nov 2023

@anjelicek26 ďakujem za odpoveď, ja som bola hebd 10 tt ale prestalo sa vyvjat v 7 tt. Som prekvapená, že to tak dlho trva

trgypadl
27. nov 2023

@tinsssss ahoj, pre svoj klud by som si o 3 dni sla spravit hcg do labaku ci ma klesajucu tendenciu,

bejbs123
27. nov 2023

@tinsssss ja som sa dost zle cistila po ma,toto je test mesiac po ma,no chodila som pravidelne na sono a brali mi aj hcg,kym nekleslo na 0

michaela329
27. nov 2023

@tinsssss ja som bola v 16tt a hcg bolo 0 až po prvej ms. Kontrolu mi robil len raz predtým a to ani nepovedal hodnotu. Dôležitá bude asi tá kontrola po ms. Mojej kamarátke sa stalo, že museli kyret zopakovať, ale vtedy bolo zle na sone. HCG neriešili. Držím palce a skoro sa uzdrav.

sofia1979
29. nov 2023

@tinsssss po dvoch týždňoch až nula

tinsssss
autor
30. nov 2023

@michaela329 ďakujem pekne

tinsssss
autor
30. nov 2023

@bejbs123 ahoj, ďakujem pekne za skúsenosť. A robili ti tiež kyret?

bejbs123
30. nov 2023

@tinsssss nie,myslim,ze po kyret by to malo klesat ovela rychlejsie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre