Ahojte...pred 2 dňami som bola u gyn. Na utz videla gestačný vak +žlté teliesko...dnes som bola na odbery hcg a mam 2234...myslíte že je to v poriadku? Prvy den poslednej menštruácie som mala 21.4...Ďakujem...
Cize si realne mozno 5+nieco, v tom obdobi je normalne ak vo vaku este nic nevidiet. Je to prilis skoro na USG.
Ved chod o 2-3 týždne až a podla toho sa uvidí, zbytočne stres... aj to hcg znamená, že je to len začiatok.
Ok neviem Tvoju dlzku cyklu ale v 7tt by malo byt vidiec viac, kazdopadne mohla si mat aj posunutu ovulaciu takze nemusi byt vela vidiet a aj hcg nizsie. Alebo ano, nejaky problem.... pockas cca dva tyzdne a uz to bude jasnejsie. Drzim palce.
@colsami ďakujem veľmi pekne
samotna hodnota HCG nic neznamena, pokial nie je extremne nizke a pod, sleduje sa jeho narast. Si este len na zaciatku, pokial je gestacny vacok a zlte teliesko, tak je to normalny zaciatok. Mas nejake problemy ked si bola u Dr tak zavcasu?
@cookie29 musela som ísť kvôli ťažkým liekom, ktoré som mala brať kvôli ulceroznej kolitide...a vyšiel mi pozitivny tehotenský test tak išla som k nej zavčasu
Jasne, to je vazny dovod, len teda bohuzial skore navstevy lekara maju aj odvratenu stranku a to je stres. Ja som chodila, lebo som krvacala. A teda z vlastnej skusenosti Ti mozem potvrdit, ze niekedy par hodin robi fest rozdiel. Drzim palce
@cookie29 teraz som začala spinit tak idem na pohotovosť
Drzim palce. Inak kedy si bola na vysetreni? Robili Ti predpokladam endovaginalny ultrazvuk? Ak ano, je velka sanca, ze z toho. Nechcem Ti davat falosne nadeje, len lekari casto zabudnu povedat, ze krcok je plny drobuckych cievok a velmi lahko nejaka praskne a objavi sa spinenie do 48h po vysetreni. A vacsinou teda az na druhy den.
@cookie29 ja som bola v utorok...a začala som troska spinit už včera večer...
mohlo by to byt tym. Nehovorim ze je, ale mozne to je
@cookie29 veru ze nie...už ležím v nemocnici s krvácaním a pravdepodobne potrat
to je mi moc luto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moze ist o anembryomolu