Hodnota hCG 67

27. aug 2021

Ahojte.prosim o radu skúsenejších 🙏hodnota hcg na 10dpt 67 nieje až moc nízka? Na teste ráno slabulinky duch, včera bola čiarka výraznejšia. Na dalsiu krv sa skrz dovolenky dostanem až na 16dpt...je to zle keď dnes dva testy takmer biele??ďakujem moc za postrehy

beata95
27. aug 2021

na 10ty deň čoho ? meškania ms alebo od ovulácie ?

autor
27. aug 2021

@beata95 pardon,už som to opravila.10 dpt

rk123
27. aug 2021

cize 10dni po vklade? a kolko dnove embryo vkladali?

nafka0483
27. aug 2021

Na testy sa nespoliehaj - aj ked pouzivas rovnaku znacku a citlivost, tak nie kazdy test musi mat presne rovnake mnozstvo farbiva a ty pred nie kazdym testom mas v tele rovnako zriedeny moc. Cize takto velmi skoro to este moze urobit velke rozdiely ci test zachyti ci nie.
Treba sa riadit krvnymi vysledkami, nemyslim si, ze by bola hodnota nizka, rozsah je tam velmi velky a podstatne je ci bude stupat. Drzim palce, snaz sa byt v pohode 🙂

autor
27. aug 2021

@rk123 5dnove....
@nafka0483 ďakujem.ja som si povedala že testovať vôbec nebudem a teraz som ako posahana 😥😥víkend pred nami,potom ma dr dovolenku ,do car mám ďaleko tam sa nedostanem a doma má asi šľak trafí za týždeň 😫😱

veni21
27. aug 2021

Ja som mala na 10 den 50 hcg

autor
27. aug 2021

@veni21 a dopadlo to dobre?

veni21
27. aug 2021

Ano. Mala ma uz 4 roky🙂

autor
27. aug 2021

@veni21 ďakujem pekne za odpoveď 🙏☺️

nafka0483
27. aug 2021

Mozes ist aj k inemu Dr. alebo si zaplatit v labaku odber ako samoplatca. Ja som tak bola pred vysetrenim MRI, ked som potrebovala istotu ci som ci nie som tehotna.
Hlavne sa daj psychicky co najviac do pohody, psychika robi velke divy, takze mysli pozitivne 🙂

veni21
27. aug 2021

A este si pametam, ze na 10 teste bola slaba ciarka

autor
27. aug 2021

@nafka0483 áno to ma aj napadlo že behnut do kanálu ako samoplatcov len som nevedela či tak robia.dakujem baby.
@veni21

nafka0483
27. aug 2021

Robia, neviem ci aj take labaky priamo v nemocnici, ja som bola v Kosiciach v sukromnom labaku, cize ziadny problem. Ale aj v nemocnici spravia, len mozno trochu ofrflu, ja so si tak dala robit na endokrinologii ked som chcela skontrolovat jednu hodnotu a nechceli urobit, ze len raz za mesiac preplati poistovna, tak som povedala ze ved to zaplatim a potom uz vsetko islo :D
Aby si bola pokojnejsia, tak si zaplat napr. v pondelok-utorok.

mikasz
27. aug 2021

Na 10dpt je to fajn hodnota, no podla jednej sa neda nic predpovedat, teraz uz len pockat ci bude rast, ja som nikdy tak skoro nebola, vzdy az na14dpt
Drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre