Ahojte, neviem ani ako začať. Meškala mi mrcha 4 dni, tak som si spravila test. Ovuláciu som mala 14.2. (ak nie aj neskôr), cyklus mám 33 dňový. Test ukázal minimálneho ducha. Vzrástla nádej, ktorá hneď zhasla, keďže som sa dočítala, že pepino testy sú totálne na prd a duchuju. Nedalo mi to a spravila som si inu značku. Tiež ale test ukázal uuuuuplne slabého ducha. Začala som mierne krvácať, čo som mala aj na začiatku prvého tehu (úspešne tehotenstvo).Tak som šla ku gynekologovi a ten na sone nevidel absolutne nič. Poslal ma na krv. Čakala som cca dve hodiny na výsledky, tak som spravila digitálny test. Ten ukázal +2-3. Čo znamená cca 4-5tt. Hcg mi vyšlo ale len 50 🤔 preto mám neskutočný strach a obrovské obavy. Áno, ja viem, že to môže stúpnuť, ale gynekológ mi povedal, že je to veľmi máličko. Dnes som si spravila rovnaky test, ako na začiatku a mám pocit že je čiarka silnejšia. Môže byť, že som mala ovuláciu neskôr a preto doktor ešte nič nevidel a je šanca že pri takom malom hcg bude úspešné tehotenstvo??? Bojím sa, mám v hlave guláš, preto (možno pre veľa žien) aj tento hlúpy príspevok. Vyrozpravat sa a vypočuť si aj iný názor, nech je akýkoľvek niekedy pomôže. Kontrolu mám o dva týždne 🤔 viem aj to, že všetko sa dozviem tam, ale naozaj sa bojim, som nedockava. Rok sa snažíme o druhé bábätko. Prikladám foto testov, kde je 7 dňový rozdiel.
jeej, už to začína. valentínske bábätká.. 🙂 držím palce, verím že to bude v poriadku 🙂
To mi nejak nesedi. Pretoze clearblue digi ukaze +2-3 az vtedy, ked hcg je nad 160
Kazdopadne, ciarka je silnejsia. Drzim palce 😊
Je to príliš skoro aby gynekológ niečo videl. Počkala by som ešte aspoň 2 týždne. Ak je tam nejaké zvýšené hcg a krvácanie prestalo tak by mal nasadiť progesterón na udržanie a už ostáva len čakať. Určite je treba nasadiť kyselinu listovú. Vyzerá to nádejne.
@tessa2299 veď práve, ani mne to nesedí a pozri 🤔
@lyci presne tohto sa bojím 😔
@banderaska29 ďakujem, dúfam že áno, aj keď, strach je veľmi veľký
@terry658 kyselinu listovú beriem 1x denne a duphaston ráno a večer
Vyzerá to veľmi nádejne. Nie je toho veľa čo sa dá v tomto štádiu spraviť. Už len čakať a veriť. Držím prsty nech všetko dopadne dobre.
@terry658 ďakujem ♥️🙏
Rozdiel medzi testami 7 dní je myslím dosť slabý. Ja medzi testami rozdiel 3 dni a čiarka už bola taka silná ako testovacia. A tri dni pred tým len " duch"
@rk123 tak aj druhý by bol asi chybný, či? Skôr si myslím že bude problém v stúpaní hcg 😔
@domka222 veru myslím si aj ja že bude to hcg problém, ako to stúpa 😔
ja som myslela ze ukazal zle tyzdne (preto chybny), lebo ak mas hcg 50 nemoze ukazat 2-3, to ukazuje az od hcg 160. a krv je presnejsia.
to ze si tehotna je urcite, preto pisem ze bud musis pockat 2tyzdne alebo chod 2-3x sama na odber hcg a uvidis ci stupa ako ma
Fúha, nechcem ťa strašiť ale 50 hcg je veľmi máličko. Ja som mala ukončený 4tt a hcg 800 a o dva dni 1800 a na sone už bol vidno gestačný vak. Keďže dr nič u teba nevidel a hcg máš 50, tak by som skôr uvažovala či nejde náhodou o mimomaternicové. Nevidím to moc na prosperujúce tehu, ale tak žial v tomto období je to 50/50.😏
ahoj, napis viac o svojom cykle. hovoris, ze ti MS meskala 4 dni, tak si si urobila test. ale pises, ze ovu si mala 14.2. (ale nie si si ista). podla coho vies, ze ovu si mala prave vtedy? a druha otazka je, preco si myslis, ze ti MS meskala 4 dni? ved dnes je iba 02.03. a februar mal iba 28 dni. kedy si si robila prvy test?
to hcg je velmi nizke ak si v 4-5..ja som mala v 4tt 450 a nedopadlo to dobre..tie digi testy mi stale ukazovali 2-3 no hcg islo strasne pomaly hore..
To hcg je velmi nizke ... a aj rozdiel medzi testami je az 7 dni a ciarka je sice silnejsia ale nie o vela 🤔 tu moze ist aj o mimomaternicove...uvidis co dalsie odbery a ci sa nieco ukaze na sone ..
Nie je hlupi prispevok,co je na tom zle ze chces pocut iny nazor
Urob si nove HCG kym nepojdes k lekarovi nech zistis na com si
Ahoj prosim ta ako si dopadla?
@kristin3558 zle. Bolo to biochemické. 6.3. Som začala krvácať a na šťastie som sa vyčistila sama. Teraz je to ale o inom, no na gyn idem zajtra 🤔 zas a znova sa veľmi bojím, ale testy tmavli krásne a teraz by som mala byť 6+1. Uvidím zajtra.
Ach jaj no tak to som si myslela aj podla toho ze ste mali slabe ciarky… ja mam ich odost silnejsie ale od piatku vobec nesilneju..:( a ms meska viac ako 2tyzdne… ale teraz uz urcite mate dovod sa radovat 🙏 to gratulujem❤️
@kristin3558 ešte veru nie je k čomu. Uvidíme zajtra. Dajte fotku aké máte čiarky.... Kedy idete na kontrolu?
Mala by som byt 5+2 dnes ovu bola 31.7 takze 23dpo.. vcera som bola nebolo nic vidiet iba tucnu sliznicu zobral mi kev na hcg vecer mi bude volat gyn s vysledkami..lenze od piatku je stale rovnaka ciarka, testy su robene vsetky z ranneho mocu… ak vam testy pekne silneli vsetko bude v poriadku uvidite aj srdiecko uz budete mat🙏❤️ Tieto testy su 20tkove
Ale aj na desiatkovych mam takuto intenzitu testovacej ciarky
@kristin3558 joj držím ti moc palce aby to bolo super... Mne to teraz stúpalo takto
Dnes mi mešká 12 dní
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak je novsi silnejsi, tak je dobre. problem ale moze byt aj ked ciarka tmavne pomaly. mne ked silnela pomaly od zaciatku, tak 3x to skoncilo zle. ak rychlo, tak bolo 2x dobre. to tvoje je na 7dnovy rozdiel slabe, ale ako vsetkym zenam, ti zostava len cakat. vela stastia. este to nie je stratene