Ahojte, uz od soboty mam pozitivny test. Vcera som bola na odbere. Podla MS som vcera bola 3+6tt a vysledok HCG mam 217. Nie je to malo? Moja lekarka ma dovolenku a na dalsi odber idem v utorok. Od soboty do vcera som citila aj obcas pichanie v podbrusku a mala som extremne napnute prsia, teraz uz nic 🥹
To ti este ani nemeska menstruacia? Hcg je ok, ale je prilis skoro hodnotit vsetko ostatne, aj priznaky
Dost stresujem, lebo jeden potrat uz mam za sebou a toto je dost prekvapko. Minuly mesiac som si uz ani nesladovala ovu, v chladnicke mam od minuleho tyzdna lieky na stimulaciu 🙈 cykly mam kratke tak 23-25 dnove a dnes je 29 den od MS. Mam pocit ze sa zblazdnim do toho utorka, resp. stredy kym budem mam vysledok dalaieho odberu.
Ja som na tom rovnako v chladničke lieky na stimuláciu a na druhy deň ako sme ich boli zobrať pozitívny test 🙏❤️
Ja som 20 DC mala 96 a 26 DC 1900. Mala bude mat o chvilku 2r.
Drzim palce.🍀
Ja som mala hcg na 28dc pri prvej 123 a pri druhej 73 jedna ma 7rokov uz a druha 17m o par dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to úplne v poriadku.