Takze hcg 17 ,dnes brali zase krv. Pokial sa zvysi je tam tehotnost a ak znizi uz to aj odislo. Uz len cakat. Cely tyzden...mali ste niektora tak malo hcg na zaciatku tehotnosti?
@beata95 krvacam,ale podla ms 4+5bolo v pondelok ,ked mi brali krv a ze 17hcg...
@leuska1991ono píše že minimálna hodnota v tomto týždni je 18... a krvácaš ale tak že máš ms normálne ? ... pretože ja keď som otehotnela prvýkrát tak som mala aj ms tak ako každý mesiac a po jej skončení som mala aj bolesti spolu s krvácaním a išlo o mimomaternicové tehotenstvo aj potrat som zistila že som tehotná no hcg som mala nízke neviem ale už aká hodnota bola a veľmi málinko sa zvyšovala .... ak sa ti zvýši na potrebnú hodnotu tak to bude v poriadku lebo každý deň sa zvyšuje myslím že o dvojnásobok
@beata95 ano ako pri menzese. Tak len cakat ,ci sa znizi alebo zvysi hcg...ale az za 4dni budu vysledky
@leuska1991 je to možné že má žena ms aj v tehotenstve.... tak len držím palce aby to dobre dopadlo 🙂 a vydržať tie 4 dni na výsledky .. a aj videl niečo dr či nerobil ti sono ?
@beata95 robil,ale nic este nebolo vidiet.
@leuska1991 tak len veriť aby bolo všetko v poriadku 🙂
@beata95 dakujem🥰
@leuska1991 Och, drzim palce, hodnota je dost nizka :( ale ze vysledky o 4 dni?? Ved to za par hodin su hotove.
@nafka0483 ano zial. Ale podla mna to odislo ,ked som zacala krvacat v pondelok🥺
@leuska1991 Je to bohuzial pravdepodobne :( ale nadej umiera posledna, vela sil prajem.
@nafka0483 dakujem,uz som zmierena ,ze mi zavolaju a povedia,ze sa hcg znizil. Takze sa budeme pokusat nadalej a budeme verit,ze postasti🥰
@leuska1991 Dufat v najlepsie, ratat s tym najhorsim... velmi drzim palce nech je konecny vysledok ten najkrajsi, ci uz na tento pokus alebo dalsi 🙂
Ano mala som take hcg, niekolko tyzdnov, stale sme cakali, bolo to na nervy celkom. Potom sa zvysilo asi na 120, potom zasa znizilo a tak stale dokola. Bolo to biochemicke...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v ktorom si týždni ??