Ahojte, prosim vas vsade nachadzam rozne hodnoty HCG, moj gynekolog mi vsak povedal hodnotu 0.9.. Neviete mi niekto povedat kolky tyzden cca by to mohol byt?
@aknazuz1988 pod 5 je to negativne.
@aknazuz1988 pri tejto hodnote nejde o tehotenstvo. Resp. nemohla si mat biochemicke tehotenstvo a tym padom sa hodnota vracia späť k nule? Ja som to tak mala.
@janai1 Praveze on pouziva nejaku inu stupnicu, naposledy ked som bola v nemocnici tiez vraveli ze tym jeho cislam nerozumeju a radsej mi spravili testy sami.. Na to sa pytam, ci niekto poznate aj tuto "stupnicu"
@aknazuz1988 a test ti ukazuje co?
@aknazuz1988 podľa cyklu by si mala byť v akom týždni? kedy si mala naposledy menzes?
doktor ti povedal čo?
@aknazuz1988 áno toto je iná hodnota/stupnica. Mne to nechtiac spravili teraz na začiatku tehotenstva. Tak sa to muselo opakovať, lebo už mali katastrofické scenáre. Našťastie všetko ok. Ale akú hodnotu som mala si moc nepamätám a nechcem zavadzať ak by to nebola pravda.
@aknazuz1988 je to negatívne. Tehotná nie si a nejde ani o biochemické tehotenstvo.
Pozerala som moje vysledky a ta stupnica je 1 ng/ml= 0.83 IU/ml, boli tam vysvetlivky,čiže je to aj tak negativne
@nikaeli vraj cca v 5 tyzdni, menzes bol naposledu zaciatkom januara, tehotensky test vysiel pozitivny
@aknazuz1988 nechcem byť škaredá, ale robím s tým. Ak by si bola v 5tt tak tvoje HCG by bolo medzí 5000-7000.
@chelsey987 Dakujem za vyjadrenie, ale pri vsetkej ucte, predpokladam ze neviete vsetko. Aj sestra co mi vravela vysledky s tym robi a ta tvrdi ze je to pozitivne. Mozno len nepoznate tu stupnicu a prilis sebavedomo sa vyjadrujete, cim ste ma trosku vystrasili ale ja sa nedam 🙂 Prajem vam pekny vecer
@aknazuz1988 som laborantka a tú stupnicu poznám naspamäť. Pekný večer
@aknazuz1988 chapem tvoju tužbu mat dieťa ale tym že sa tu budes do dakoho navažať si ho nepričaruješ...tiež tu stupnicu poznam a je to negativne
@esmeronka Navazat? Si robite prdel? Hlavne ze ste tu vsetky odbornicky laborantky chemicky Einsteinove vnucky a pod! Ja som sa nepytala ci som podla vasho cteneho nazoru tehotna - to mi potvrdili u lekara, ale pytala som sa ci poznate tu stupnicu.. moja chyba ze som si myslela ze sa obraciam na chapave inteligentne a emocne nevyprahnute damy 🥴
@aknazuz1988 hlavne, že ty nepočúvaš ani lekára čo ti hovorí ale my nie sme inteligentné 😂
@aknazuz1988 odpovedajú ti tu zeny, co s tým realne pracujú! Nie ziadne Einsteinky, ako si ich nazvala.
Trosku pokory by ti teda nezaškodilo. Dala si jednu otázku, oni ti odpovedali.
Aj keď sa na hlavu postavis tak 1 a 1 nikdy nebudú 3. Správaš sa ako male decko. Uvedom sa trosku.
@aknazuz1988 nech sa paci... tu to máš aj z netu
@aknazuz1988 nerobím si prdel tvoja hodnota v prepočte na IU/ml je 0.74IU/ml a pozitívna hodnota pre tehotenstvo je viac ako 5 IU/ml...takže ak si aj mala pozitívny test prekonala si tzv mikropotrat a ak si si robila pepino test tak si tehotná ani nebola
@chelsey987 len otazka nemohlo to byt beta hcg ked stale hvori o inej stupnici alebo com ze ci, neviem nerozumiem sa tomuto lebo mne v car teda hovorili normalne a myslim ze pri tripple testoch sa robi beta hcg to sa pise do knizky ale tak ma to napadlo.
@martinaju Triple testy sa v 5tt teda rozhodne nerobia...mne prve tehu potvrdili v nemocnici v 5-6 tt, mala som slabé krvácanie, brali mi krv, ale teda hodnotu hcg neviem... Lekárka videla aj na Sone.
Druhu mi zase potvrdili az v 9tt, v 7tt este doktor nic nevidel. Ja som sa nikdy nepýtala na hodnoty hcg. Fakt ma to nikdy nenapadlo.
@lienka.7 mne to je jasne ja som si to cele precitala aj kedy sa robi a tak ale pri niektorych lekaroch ako clovek uz nevie. Niekedy zíram čo všetko nerobia a mali by a tak dalej…. Tu bola len otazka k tomu ze to ma tak nizke a tvrdi ze jej povedali nieco ine… osobne som sa teda nestretla s tym ze by niekto vysetrival hcg nejakou inou metodou ako je uvedene v tych tabulkach ale clovek nikdy nevie. Otazka je ci lekar oznamil len hodnotu a autorka si domyslela svoje alebo jej ozaj povedat hodnota je takato gratulujem je to pozitivne. 🤷🏽♀️ Nejdem si zastavat ani autorku sama som jej napisala ze to ma negativne pri tej hodnote ale tak neviem otazka v ktorom tt som? Ved tt sa urcije podla poslednej ms a nie podla hcg, neskor podla velkosti plodu. Ale možno sa dozvieme nejake novinky 🤷🏽♀️
Sice povedala ze test je pozitivny ale otazka aky a kedy bol pozitivny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Žiaden, 0,9 je bežná hodnota
1.TT je >5