Hnedý výtok v čase ovulácie, môže ísť o tehotenstvo?

aniatko
11. júl 2019

Chcela by som sa opýtať.. Snažíme sa po potrate kt bol pred 1,5 rokom o dieťatko. V nedeľu sme mali pohlavný styk v čase ovu. V utorok ráno ma strašne bolelo brucho asi 2 hodiny a v stredu som mala taký hnedo/krvavy výtok. Nikdy predtým som v čase ovulácie taky problém nemala. Neviete mi poradiť co by to mohlo byt? Ďakujem

veronikaszabova
11. júl 2019

@aniatko ovulacne krvacanie

evinkakub
11. júl 2019

@aniatko bud ovulacne krvacanie, alebo mohla to byt aj mala cysticka, ktora praskne v case ovulacie, stava sa to bezne, nepredstavuje ziane riziko.... ale ak ste po potrate a snazite sa o dieta, predpokladam, ze chodis pravidelne na prehliadky, a tym padom by tu cystu doktor videl a povedal ti o nej.

monane
11. júl 2019

@aniatko ovulačné krvácanie ako písali baby, je spôsobené nevyrovnanosťou hormónov, občas sa to stáva, každopádne držím palčeky

joja101
11. júl 2019

Tiez si myslim ale akoze to neznamena, ze nemozes byt tehotna, uvidis ci pride dalsia ms. Drzim palce silno

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
11. júl 2019

@janulka1985 na potvrdenie tehotenstva si kup tehu test, nie ovolacny.

hennyinnsbruck
11. júl 2019

@janulka1985 je to negatívny ovulacny test

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
11. júl 2019

@janulka1985 ovulačný nehovorí nič o tehotenstve 🙂 kúp si tehotenský

veronikaszabova
11. júl 2019

@janulka1985 ok, ale ovulacny ti nepotvrdi tehotenstvo. Takze zbytocne sem davas foto.

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
11. júl 2019

@janulka1985 podľa mna je negatívny

veronikaszabova
11. júl 2019

@janulka1985 negativny

janulka1985
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
11. júl 2019

@janulka1985 pokial to nie je bazalna teplota, ktoru si merias pravidelne a zaznacujes (tym padom vidis, ze sa od ovulacie drzi hore), tak to nic nie je.

sivana09
11. júl 2019

@janulka1985 aj ovulacny test ti moze ukazat tehotenstvo... Ale ovulacny je pozitivny (aj v pripade tehotenstva) iba ak su obe čiarky rovnako silne, alebo ta spodna silnejsia ako horna... Tento test na obrazku je negatívny, aj pre ovulaciu, aj pre tehotenstvo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre