Hnedý výtok, som tehotná?

emka196
30. mar 2020

Ahojte. Je mi celkom zvlastne sa tu na to pytat, vzdy som bola len pozorovatelkou pri modrom konikovi, no teraz mi to neda.
Asi cca pred 6timi dnami ma mierne bolelo brusko a bola som nafuknuta. O 2 dni na tom som na wc zbadala, ze mam hnedy vytok. Prva myslienka bola, ze mi asi zacal menzes. Este som si hovorila, ze jasne, ved som bola vcera nafuknuta, tak som to mohla cakat.
Ale potom som zacala kalkulovat a nevychadzalo mi to. Hovorila som si, ved to nemoze byt mozne 😁 ved len nedavno mi skoncil menzes. A bolo to tak. Menzes mi mal prist az o 10 dni.
Samozrejme som hned zacala googlit 😁
10.3 mi zacal menzes, skoncil mi 16.3. Podla menstruacneho kalendara (viem, ze nemusi byt presny), som mala mat ovulaciu 21.3. V ten den sme mali s priatelom nechraneny pohlavny styk. Stala sa po sexe taka vec, ze ked ho vytiahol, omylom sa zasemenenym penisom dotkol mojej vaginy. Nemyslim si ze by som z toho mohla otehotniet ale predsa len nechraneny sex je sam o sebe uz riziko. Nejak 26.-27.3 mi zacalo toto spinenie. Na internete som sa dozvedela, ze nejak v tom case dochadza k uhniezdovaniu embrya.. Nikdy predtym som takto nespinila. Neviem ci mam ine priznaky. Bolesti hlavy by boli. Sem tam ma bolia krize. Prsia ma nebolia. Mam studene nohy. No uz mam pocit, ze si to vsetko len privolavam. Som pomerne mlada, preto stresujem. Viem, ze som sa zachovala pri nechranenom sexe nezodpovedne.. Pocas koronavirusu je to teraz s doktormi nic moc, preto som sa tam zatial nevybrala. Chcem pockat ci dostanem menzes o 5 dni. Ale nedalo mi to, preto sa pytam na vas nazor ci skusenosti. Za odpovede dakujem vopred








?

deean
30. mar 2020

Ano mozno budes tehotna. Alebo nebudes. Mas to tak 50:50. Pockaj do terminu ms, skor velmi nema vyznam testovat.

emka196
autor
12. apr 2020

@deean Tak, robila som si test 3. den meskania menstruacie. Vysiel negativny. Aktualne mi menstruacia meska uz 8mi den. A chystam sa spravit si teda dalsi test ked sa znova otvoria obchody..

janulkamajkova
16. máj 2022

@deean mam takýto výtok druhý deň mohla by som byť tehotna

simbatko
16. máj 2022

@janulkamajkova treba si test spraviť....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre