Ahojte dievčatá keď Dnes som mala hnedý výtok ráno mohlo ísť o uhniezdenie či som 8 dpo
@pondelok01 ďakujem.... ale chcela by som vedieť že kedy tak asi najskôr ukáže po uhniezdení test pozitívny výsledok aspoň ducha
@srdiecko99 mne ukazal dva dni po uhniezdeni 🙂 slabucka ciarka a ano mala som aj ten vytok asi 8-9DPO
@lucia7933 takže myslis ze by to mohlo byt ono? Bože ja som uz hotova s toho
@srdiecko99 neviem u kazdeho to moze byt inak, lebo kazde telo je ine,.. u mna to znamenalo toto 🙂 ale co si pamatam tak sa mi stavalo par krat ze 1-2 dni pred MS som to mala tiez a nakoniec sa rozbehla a vtedy neslo o tehotenstvo
@srdiecko99 ale ten pripad 8-9 DPO tam bolo viac dni do MS takze to som hned vedela ze toto je nieco ine a aj tak bolo 🙂
@lucia7933 ano ja mam 5 dni do ms
@srdiecko99 tak moze to byt ono ;) prajem vela stastia nech to vyjde ako si prajes , skus tak najskôr o 2 dni a uvidis 🍀
@lucia7933 uvidim ďakujem pekne
@srdiecko99 drzim palce a potom daj vediet😉
@lucia7933 urcire dam a aj sa poznam nakolko mam nakupene testy aj zajtra rano skusim
@srdiecko99 verim ti, ja som taka ista..ono sa to lahko povie ze pockaj pockaj par dni..., ale ono to je velmi tazke vydrzat az do terminu MS 😂
@lucia7933 hej presne tak inac ten vytok uz nemam zmizol.........
@srdiecko99 tak u mna to bolo kratko, len pocas jedneho dna a vsmila som si to len ked som sla na wc
@srdiecko99 a co si este spominam tak den pred tym ako bol ten hnedy vytok tak som mala pocas dna take mierne bolesti, take pichanie akokeby
@lucia7933 ano presne tak to mam teraz ja a vcera som mala v lavom vakecniku tak pichnutie ako keby
@srdiecko99 tskze dnes takto nie z prveho ranbeho moču
@srdiecko99 ahoj keď si mala ten výtok 6.maja 2022 bola si tehu ? Ja mám týždeň po ovulácii a mám hnedý výtok , snažíme sa o babo . Test je negatívny este
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@srdiecko99 pockaj tyzden, sprav si test, a uvidis.