Hnedý výtok a slabá čiarka. Som tehotna?

sally19
1. feb 2024

Ahojte, už pred pár dňami som tu písala. 10.1 som dostala posledný krát menštruáciu, bola nejaká slabšia aj keď ja mam slabšiu stále ale táto sa mi zdá že trvala nejak veľmi krátko. Asi pred 3 dňami som začala mať hnedý výtok, najprv to začalo tak, že som videla trošku ružové ale potom len celý čas hnedý výtok. Ja menzes ešte nemám mať. S priateľom sme mali nechránený sex. Potom som si urobila samozrejme aj testy. No prvý mi vyšiel pozitívny, s tým, že ťa druhá čiarka bola len takáto slabá ako môžte vidieť na fotke ale aj na teste ukazuje, že sa môže takto zafarbit. Po pár minútach však zmizla a bola tam už len tá fialová. Potom som sa rozhodla si urobiť druhý test, ten na ktorý priamo čúrate. Ten vyšiel negatívne. Tak neviem či je aj tak možné, že som tehotná a ten test som urobila nejak zle../ chcela by som ist určite chcem ku doktorovi ale bola by som rada ak sa ozve niekto, kto mal podobné ťažkosti.

sally19
autor
1. feb 2024

Ešte som zabudla dodať že cítim také pocity na vaječníkoch, slabucke bolesti

sofia1979
1. feb 2024

Podľa mňa buď zle urobené no myslím si že nebudeš tehu, ale tak urob si ešte jeden

majamat
1. feb 2024

test robis dost skoro, ak si mala ms 10.1. tak to su 3t. test sa robi najskor ak ti meska ms.

my ti s tym nic neporadime, musis si len test zopakovat vo vodnom case a z ranneho mocu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre