Prvý mesiac som nemala menzes len dva dni hnedé špinenie,mala som všetky príznaky ako tehotná išla som gynde povedala že nie som počkala som či dostanem menzes a zase som nedostala stále rovnaké priznaky ako tehotná začalo mi aj špicatiet bruško išla som gynde a na Sone nič nevidel dali mi vyvolavacku a teraz čakám ci príde menzes zatiaľ je tretí deň a mam len slabý hnedý výtok ale nie stále.mohla by som byť tehotna
Krv na hcg ti brali? Alebo aspoň test si sprav.
@pondelok01 skúšala som len keď mi neprišiel druhý menzes
@viestta krv mi vôbec nezobrali len spravili sono v maternici nič nevideli tak mi povedali že nie som
@janulkamajkova a test bol teda negativny
@viestta test som si robila keď mi neprišiel druhý menzes potom už nie. Bol negatívny
@janulkamajkova tak už len cakat
@viestta a dokedy mam čakať?10dni či nepríde menzes.a potom si mam spraviť test
@janulkamajkova pockaj na ms. mne po vyvolavacke prisla ms niekedy aj na 16. den.
tehotna asi nebudes, ked si mala test negativny a na sone nic nevideli. a co viac ti povedali? obycajne doktor vidi, v akom stave je sliznica, aka je vysoka a ci je sekrecna atd. pripadne nejaku cinnost na vajecnikoch, nemala si folikul alebo zlte teliesko? vynechanie ms moze mat rozne priciny a nemusi to byt len tehotenstvo, uvidis, ci ti pride ms a potom ak sa to neupravi, treba riesit priciny. drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulkamajkova test si neskusala?