Hnedo - červený výtok. Čo to je?

ewula147
23. feb 2013

Budem vďačná, za Vaše odpovede a názori 😀 Takže 14.02 mi skončil menzes, a hneď na druhý deň sme mali s manželom pohlavný styk. A od 20.02 mám také špinenie, je to akoby výtok, najprv bol ružovkasto červený, a dnes som si všimla, že je taký hnedasto-červený. Ale vôbec nič ma nepáli ani neštípe. A ja vôbec neviem čo si mám o tom myslieť ☹ V pondelok idem ku gynekológovi, aby som vedela, čo to so mnou vlastne je. Pýtam sa, pretože by sme chceli druhé bábo, ale keď som čakala malú, tak mi len meškala menštruácia, veľa som jedla a nechutili mi cigarety ani káva. Ale na takéto niečo si nespomínam. Dúfam, že mi poradíte. Vopred ďakujem

sharmana
23. feb 2013

Hormonálne výkyvy, stres, ovulácia, infekcia.... hocičo... Ale ako znak tehotenstva by som to nebrala, na to je predsa ešte len skoro, kedže si 14.2 mala koniec ms.... Ak by to bolo špinenie tak jednodnové a v období ovulácie, tak sa to dá pochopiť, prípadne pár dní pred očakávanou ms je to normálne....

bobi3
23. feb 2013

nebude to len ovulácia? 😅

cerez
23. feb 2013

To vyzerá na ovulku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre