Ahojte baby a zeny 🙂 chcela by som sa vas opytat na vas nazor pripadne radu.. Zhruba pred mesiacom sme mali s priatelom nechraneny styk pri ktorom domna ejakuloval.. Takto sa to stalo par dni po sebe.Prvykrat 31.5. A potom 2., 3.,...pocas tohto mesiaca som mala asi pred zhruba tyzdnom a pol zvlastny hnedasty vytok ktoru ssvojou konzistenciou pripominal zele. tTest som si robila 2 krat no vysiel negativny. Menstruaciu som dostala vcera ale bola velmi velmi slaba mam ju aj dnes ale pripomina to skor slabucky cerveny vytok nemam uz ziadne bolesti v podbrusku len obcas raz za 2 hodiny mozno aj to take mierne. Som u objednama k svojej gynekologocke na buduci tyzden ale uz my s toho popravde sibe .Co to podla vas je? vopred vdaka za nazor 🙂
zeby nuda, prazdniny a puberta dokopy? 😝 😀
@eikenella myslis ze som tehotna?
@kaciatkoparis to nebudes vediet, ked nezopakujes test.
@kaciatkoparis Ked ste mali viackrát za sebou nechránený sex,tak môžeš byť!
@kaciatkoparis nie je to nerealne, pri zvysenej frekvencii nechraneneho styku a len takejto menstruacii moze byt tehu test za par dni pozitivny
No ja som si test robila 2x a to bolo pred menstruacioiu..takze teraz po nej mam skusit??
Hnedý výtok môže byť aj predzvesť tehotenstva ale rovnako to môže byť hormonálna porucha, ked som mala hnedý výtok ja a opakoval sa každý mesiac tak mi doktor povedal že vaječníky nepracujú ako by mali a musela som užívať niake hormony na úpravu.
@kaciatkoparis ja som mala pred menštruáciou tiež negatívny a potom menštruáciu takúto slabú, skôr len výtok, po pár dnoch som zopakovala a potom už bol pozitívny. Takto som špinila asi mesiac a pritom bolo všetko ok. Niektoré ženy podľa môjho dr to tak proste majú. Skús za pár dní druhý test 😉
@monicka79 takze nakoniec si bola tehotna alebo nie?
Ahoj ja som to tiez mala take cosi a ked som bola na gynde tak mi zobrala vyter toho hnedeho a ked boli vysledky zistila ze som mala ranku na maternici tak mi sibla cipky
@sonickablahova ano suhlas, je to nieco s progesteronom....
Neviem no ja nemam uz ani bolesti ani nic .. Tak neviem no :/
@lenz ahoj no ja ten vytok mala len minule a to trval 2 dni asi alebo 3 a nemam ho uz
@kaciatkoparis jasne, už je z toho 8 ročná slečna 😀
pracovala som v tehotenstve až dokonca a žiadny problém celé tehotenstvo bolo super 🙂
@monicka79 jej no to je uzasne tak to ti gratulujem 🙂 stastna zena ked bez komplikacii a tak ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no, asi opakovat tehu test..