Hnedkastý výtok

kaciatkoparis
21. jún 2014

Ahojte baby a zeny 🙂 chcela by som sa vas opytat na vas nazor pripadne radu.. Zhruba pred mesiacom sme mali s priatelom nechraneny styk pri ktorom domna ejakuloval.. Takto sa to stalo par dni po sebe.Prvykrat 31.5. A potom 2., 3.,...pocas tohto mesiaca som mala asi pred zhruba tyzdnom a pol zvlastny hnedasty vytok ktoru ssvojou konzistenciou pripominal zele. tTest som si robila 2 krat no vysiel negativny. Menstruaciu som dostala vcera ale bola velmi velmi slaba mam ju aj dnes ale pripomina to skor slabucky cerveny vytok nemam uz ziadne bolesti v podbrusku len obcas raz za 2 hodiny mozno aj to take mierne. Som u objednama k svojej gynekologocke na buduci tyzden ale uz my s toho popravde sibe .Co to podla vas je? vopred vdaka za nazor 🙂

eikenella
21. jún 2014

no, asi opakovat tehu test..

isabella_fly
21. jún 2014

zeby nuda, prazdniny a puberta dokopy? 😝 😀

kaciatkoparis
autor
21. jún 2014

@eikenella myslis ze som tehotna?

sharlotta
21. jún 2014

@kaciatkoparis to nebudes vediet, ked nezopakujes test.

kafedame
21. jún 2014

@kaciatkoparis Ked ste mali viackrát za sebou nechránený sex,tak môžeš byť!

eikenella
21. jún 2014

@kaciatkoparis nie je to nerealne, pri zvysenej frekvencii nechraneneho styku a len takejto menstruacii moze byt tehu test za par dni pozitivny

kaciatkoparis
autor
21. jún 2014

No ja som si test robila 2x a to bolo pred menstruacioiu..takze teraz po nej mam skusit??

sonickablahova
21. jún 2014

Hnedý výtok môže byť aj predzvesť tehotenstva ale rovnako to môže byť hormonálna porucha, ked som mala hnedý výtok ja a opakoval sa každý mesiac tak mi doktor povedal že vaječníky nepracujú ako by mali a musela som užívať niake hormony na úpravu.

monicka79
21. jún 2014

@kaciatkoparis ja som mala pred menštruáciou tiež negatívny a potom menštruáciu takúto slabú, skôr len výtok, po pár dnoch som zopakovala a potom už bol pozitívny. Takto som špinila asi mesiac a pritom bolo všetko ok. Niektoré ženy podľa môjho dr to tak proste majú. Skús za pár dní druhý test 😉

kaciatkoparis
autor
21. jún 2014

@monicka79 takze nakoniec si bola tehotna alebo nie?

lenz
22. jún 2014

Ahoj ja som to tiez mala take cosi a ked som bola na gynde tak mi zobrala vyter toho hnedeho a ked boli vysledky zistila ze som mala ranku na maternici tak mi sibla cipky

mircalla
22. jún 2014

@sonickablahova ano suhlas, je to nieco s progesteronom....

kaciatkoparis
autor
22. jún 2014

Neviem no ja nemam uz ani bolesti ani nic .. Tak neviem no :/

kaciatkoparis
autor
22. jún 2014

@lenz ahoj no ja ten vytok mala len minule a to trval 2 dni asi alebo 3 a nemam ho uz

monicka79
22. jún 2014

@kaciatkoparis jasne, už je z toho 8 ročná slečna 😀
pracovala som v tehotenstve až dokonca a žiadny problém celé tehotenstvo bolo super 🙂

kaciatkoparis
autor
22. jún 2014

@monicka79 jej no to je uzasne tak to ti gratulujem 🙂 stastna zena ked bez komplikacii a tak ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre