Hnedé výtoky počas snažilkovania

tonjadabik2
26. aug 2013

Ahojte cem sa opytat snazime sa o babetko.. meriam si bazalnu teplotu a mam uz druhy den 37.. buduci tyzden by som mala dostat ms..je moznost ze mozem byt tehotna. mala som hnede vytoky a cem sa opytat..je to dobre ci zle znamenie??? mam uz deticky ale uz si nespominam ake to bolo ked som ich cakala.. Dakujem za odpovede.. P.S: tie najmudrejsie..nech sa zdrzia komentarov. Dakujem

cherry1981
26. aug 2013

Ahoj ja som mala hnedy vytok vzdy pred menstruaciou tak par dni a potom dosla ms. Aj som s tym bola vtedy u lekara ale nikto to neriesil.

kazunomiya
27. aug 2013

@tonjadabik2 Ahoj, hnedý výtok je vlastne špinenie, teda je v ňom krv. Ak je len krátko a je hneď po menštruácii, to je normálne. Ak je pred menštruáciou, môže to znamenať nejaký hormonálny problém, napr. vysoký prolaktín, málo progesterónu alebo tuším aj problémy so štítnou žľazou. Objavuje sa to vraj aj v menopauze. Ak máš taký výtok uprostred cyklu, môže byť, že je to práve v najplodnejšom období, totiž cez ovuláciu. Pokiaľ si meriaš BT tak by si mala vedieť, či to bolo cez ovuláciu.
Ak sa ti to ale objavuje pravidelne, tak by som sa poradila s lekárom, či je všetko v poriadku. Niekedy sa to objaví ojedinele, vplyvom stresu a pod.

Vyššia teplota môže znamenať tehotenstvo, ale aj nemusí, záleží, či sa bude držať hore dlhšie. Skús si urobiť test, ale takto skoro pred menštruáciou asi ešte neukáže.

tonjadabik2
autor
28. aug 2013

@kazunomiya hej je hore uz dlho-..no uvidime na tyzden by mala prist ms. iba raz to bolo hej cez ovulaciu kedze ja mam tyzden pred ms vzdy ovulku. na tyzden urobim test. ale nerobim si nadeje aby som nebola sklamana. 🙂 Dakujem za odpovede

tonjadabik2
autor
10. sep 2013

cem sa opytat. ako zacat.. minuly mesiac 2 dni ms.pred ms som mala vysoke teploty dlhu dobu. pred prichodom ms dva dni pred ms mi klesla teplota a prisla ms ale bola len 2 dnova..potom 2 dni nic a potom len trosku na vlozke a zase spinenie..dnes mi mala skoncit..ale len spinim kedze som mala len 2 dni ms.. moja dnesna teplota je 36,7..vraj klasika.. poradite??? dakujem za odpovede

jarkaleskova
16. sep 2013

Zacat s cim??? A hlavne to,v com ty potrebujes poradit,nedava ani hlavu ani patu..zakladas tu kopec tem,kde sa da vazne pochybovat o normalnom IQ,nehovoriac,ze mas 3deti...Nehnevaj sa,ale 2mesiac sa snazite o babo a zakladas tu temy,ako by ste nevedeli pocat dietatko niekolko rokov....Tvoj archiv nema chybu a vazne pochybujem,ze si nerobis len srandu....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre