Ahojte Žienky..s manželom sa snažíme o bábätko.
3 daň mam hnedý výtok je to husté a tmavo hnedé práve v čase keď mám mať menzes.
Testy sú negatívne. Môže byť že som tehotná a práve kvôli výtoku je test negatívny?
Nie,výtok nemôže za negatívne testy
@glade22 dnes je 14 deň po ovulácie s test som robila na 11 deň a bol negat.od vtedy len ten hnedý výtok
A áno, to že máš výtok neovplyvní výsledok testu. Ten zachytáva množstvo hcg v moči. S výtokom to nič nemá
Veď tak skús test zopakovať.
@glade22 akurát dnes mi sestrička od gynekológa povedala,že úplne zbytočné je testovanie kým menzes nemeška 2 týždne. Ak menzes nedôjde ani po týždni mám urobiť test
Tak ak máš odsledovanu ovulaciu, tak už na 14.den po nej máš jasný výsledok. Ale sestrička mala pravdu, že menzes môže niekoľko dní meškať aj z iných príčin a nakoniec príde, tak z tohto pohľadu je skoré testovanie zbytočne vyhodené peniaze
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak si 12-14 dní po ovulácii a testy sú negatívne, pravdepodobne nie si tehotná. Pre uistenie môžeš ísť k dr. na odber krvi na hcg