Hnedé špinenie

pri57
20. dec 2023

Ahojte potrebujem radu. Už asi 2 mesiace sa s priateľom pokúšame o babatko, ale zatiaľ nič. No mala som dostať menštruaciu presne 24.12 no prišla mi včera, o 5 dni skôr. Teda myslela som si že mi prišla pretože som po práci prišla domov a mala som trochu “pretečene” (jemné červene sfarbenie s hnedým špinením) spodné prádlo tak ja že mi prišli skôr. Aj keď som necítila že by som ju mala veď to asi poznám. Tak dnes som si dala klasicky vložku a po celom dni nič, vôbec žiadna menštruacia iba trochu hnedé špinenie vždy keď som sa utrela po malej potrebe. Myslite si že to to náznak uhniezdenia že by som bola tehotná ? Mala som plodne dni od 1-6.12 kedy sme samozrejme “napúšťali” Ďakujem za reakcie 🙏🏼

stellarstar
20. dec 2023

@pri57 test?

pri57
autor
20. dec 2023

@stellarstar negatívny

sunshine_18
20. dec 2023

Ak si mala plodne dni od 1-6.12 tak zrovna keby mas ovulaciu 6.12. Tak menzes ti pride max 22.12. mozno aj skor , kedy si mala posledny menzes ? Mas ovulaciu odsledovanu ?

pri57
autor
21. dec 2023

@sunshine_18 az teraz vidím že som zle napisala dátum ovulácie. Od 5.12-11.12 som ovulovala a poslednú menštruáciu som mala od 24.11-28.11

sense
21. dec 2023

@pri57 ak je to ovulácia podľa appky tak nevieš kedy presne bola aplikácia nepozná tvoje telo. To špinenie môže byť uhnuezdenie ale aj začínajúci menzes v dôsledku nižšej hladiny Progesteronu

veronikaszabova
21. dec 2023

@pri57 ovulacia trva max 24 hodin.... Nie 6 dni

pri57
autor
21. dec 2023

@sense no ja sa riadim podla apky keď mám “plodne obdobie”

pri57
autor
21. dec 2023

@veronikaszabova super že som tak blba že neviem takúto informáciu 😂🙏🏼🤦🏻‍♀️ nevadi už viem

ness222
21. dec 2023

@pri57 poradim ti podla appky sa neriad, radsej si rob ovulacne testy, ak mas cca 28 dnovy cyklus tak by som testovala kazdy den od 10.dna cyklu az dokym nebude ovulacny test pozitivny. Vobec nemusis mat ovulaciu presne v polovici cyklu ale kludne ju mozes mat neskor alebo skor .

sense
21. dec 2023

@pri57 tak na tu by som sa ne spoliehala. Aspoň teda v mojom prípade vyšiel vždy ovulacny test pozitívny a aj potvrdená ovulácia lekárom vždy i ak ako podla appky

lucuass
21. dec 2023

@pri57 ahoj ty máš presne cyklus tak ako ja , tiež mám dostať krámy 24 a tak isto som mala aj ovuláciu ako ty , lenže dnes som si robila test a bol negatívny ... Mala som tiež také slabulinke hnedé spinenie len ráno a už nič tak čakám či prídu alebo nie... Snažíme sa od augusta

trinity246
4. jan 2024

Ahojte potrebujem poradiť alebo povzbudiť neviem hmm som tehotná v 5 TT som spinila jeden deň aj s krvou a potom len spinenie keď som bola u lekára tak mi potvrdil tehotenstvo srdiečko bilo predpísal mi ascuritin po 4 dňoch som prestala špiniť ...dnes ráno som sa zobudila a zas spinenie som 8+6tt aj napriek tomu že beriem lieky momentálne je obdobie kedy by som mala mať menštruáciu , mám tlak v podbrušku nie bolesť ale tlak a spinim nie veľa apinil som do ráno taký menší flak na nohavičkách a potom ešte poobede ...čo to môže byť? K lekárovi idem až 8.1. ale ak to neprejde budem volať zajtra ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre