Ahojte potrebujem radu. Už asi 2 mesiace sa s priateľom pokúšame o babatko, ale zatiaľ nič. No mala som dostať menštruaciu presne 24.12 no prišla mi včera, o 5 dni skôr. Teda myslela som si že mi prišla pretože som po práci prišla domov a mala som trochu “pretečene” (jemné červene sfarbenie s hnedým špinením) spodné prádlo tak ja že mi prišli skôr. Aj keď som necítila že by som ju mala veď to asi poznám. Tak dnes som si dala klasicky vložku a po celom dni nič, vôbec žiadna menštruacia iba trochu hnedé špinenie vždy keď som sa utrela po malej potrebe. Myslite si že to to náznak uhniezdenia že by som bola tehotná ? Mala som plodne dni od 1-6.12 kedy sme samozrejme “napúšťali” Ďakujem za reakcie 🙏🏼
@stellarstar negatívny
Ak si mala plodne dni od 1-6.12 tak zrovna keby mas ovulaciu 6.12. Tak menzes ti pride max 22.12. mozno aj skor , kedy si mala posledny menzes ? Mas ovulaciu odsledovanu ?
@sunshine_18 az teraz vidím že som zle napisala dátum ovulácie. Od 5.12-11.12 som ovulovala a poslednú menštruáciu som mala od 24.11-28.11
@pri57 ovulacia trva max 24 hodin.... Nie 6 dni
@veronikaszabova super že som tak blba že neviem takúto informáciu 😂🙏🏼🤦🏻♀️ nevadi už viem
@pri57 poradim ti podla appky sa neriad, radsej si rob ovulacne testy, ak mas cca 28 dnovy cyklus tak by som testovala kazdy den od 10.dna cyklu az dokym nebude ovulacny test pozitivny. Vobec nemusis mat ovulaciu presne v polovici cyklu ale kludne ju mozes mat neskor alebo skor .
Ahojte potrebujem poradiť alebo povzbudiť neviem hmm som tehotná v 5 TT som spinila jeden deň aj s krvou a potom len spinenie keď som bola u lekára tak mi potvrdil tehotenstvo srdiečko bilo predpísal mi ascuritin po 4 dňoch som prestala špiniť ...dnes ráno som sa zobudila a zas spinenie som 8+6tt aj napriek tomu že beriem lieky momentálne je obdobie kedy by som mala mať menštruáciu , mám tlak v podbrušku nie bolesť ale tlak a spinim nie veľa apinil som do ráno taký menší flak na nohavičkách a potom ešte poobede ...čo to môže byť? K lekárovi idem až 8.1. ale ak to neprejde budem volať zajtra ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pri57 test?