Ahojte baby.. stretla sa uz niektora z vas so spinenim par dni pred ms hnedy a ruzovy slaby vytok? A po 3 dnoch to prestalo.. teraz mi ms meska 3 dni a len biely vytok.. test som si robila ked mala ms prist a bol negativny..
@mia21188 ahoj.. Robila si si ešte test? 🙂 som zvedavá ako dopadneš.. Držím ti palce //✊
@magdalena807 negativny :/
@mia21188 naozaj? To ma mrzí :( vyzeralo to nádejne
@magdalena807 skusim este neskor ak tak.. mna este napadlo ze to spinenie ci nemohla byt slaba slabucka ms..
@mia21188 môže byť.. Kadečo sa deje.. To naše telo je jedna záhada 😁 daj vedieť ako si dopadla.. Budem na teba myslieť 🙂
@magdalena807 jasne daam
Mile žienky mam na vas otazku naklko moja ms je občas skor ale tento mesiac sme z priateľom boli spolu 3x a od posledného nechráneho styku keďže sa snažilkujeme špineňim začalo to ružovim a teraz už len keď sa utriem je to hnedy vytok už 6.r sme spolu a o jedno babo sme prišli pred 2.r a mam strach tu je foto môjho kalendáru srdiečka su kedy sme boli spolu neriadim sa už ovulaciou takže si nič nesledujem kedy ju mam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som spinila 4 a 3 den pred ocakavanou menstruaciou, slo o uhniezdovanie 😊 skus s testom este pockat, ja som mala slabu ciarocku este pred ocakavanou ms, ale nie vzdy to testy ukazu tak skoro. Sprav testik za par dni.