Ahojte 🙂 stalo sa mi to teraz prvý krát..ale miesto menštruácie mám hnedé špinenie..ani náznak krvi.... špinenie bolo prvý a druhý deň také silnejšie teraz ho mám tretí deň a už je slabšie...sem tam je sem tam nie... nestalo sa to už niektorej z vás? Neviete čo to môže znamenať? Pohlavný styk s priateľom som mala nechránený .. tak úplne celkovo...Dakujem 🙂
Znamená to tehotenstvo. Vo väčšine prípadov.
@jarusc mas 2 moznosti. Bud zavolas vestici alebo si urobis tehotensky test.
@natalienka12 tehotenský test si môžem urobiť len ked si ho kúpim 🙂 bude to v pondelok.. zatial som chcela vedieť či má s tým niektorá skúsenosť...
Pri prvom synovi som mala podobné,prve dva mesiace ani som netušila že už som tehu 😂😂
Stalo sa, ale išlo o mimomaternicové tehotenstvo.
podobne, aj v mojom prípade to bolo tehotenstvo
Ja som mala akoby menštruáciu. Slabšie hnedé špinenie v začiatkoch. Bolo to už tehotenstvo.
U mňa tiež spinenie namiesto ms bolo tehotenstvo
mne sa tiez stalo ,ze namiesto riadnej ms len hnede spinenie a nebolo to tehotenstvo, tak sa teraz riad podla skusenosti inych ....😉
Mala som opakovane, len naposledy to bolo tehu, takze som nevedela, ze som tehu, po skoro 3 rokoch snazenia. A ani ked som bola unavena, bolo mi zle od žalúdka a mala som strasnu chut na fatru, ze ine som ani pit nechcela, som nebola schopna pripustiť tehu, po tolkych negat. testoch.
hojte🙂 mám menší problém...24 dni mi mešká menzes. Zhruba pred týždňom a pol má každé ráno trápili bolesti podbruška a ukrutné bolesti hlavy.
Približne každý deň mám vytok. Nieje ho veľa,no vidno ho na nohavičkách,je nejaký hustý a biely. Nie taký ten hlienovity. Celý deň by som kľudne vydržala aj nejesť,keď niečo zjem je to iba malicko. Čo myslíte ,čo by to mohlo byť? Ku dokimu sa chystám v stredu.
Čaute kočky, 15.12. som mala poslednú MS, 23.-28. sme sa snažili a dnes mám 23. DC, kedy obvykle dostanem menzes, ale zatiaľ iba tmavé špinenie, zato mám výsyp na krku, čele vlastne aj brade a dekolte. Prsia mám ešte troška citlivé, ale nie tak ako predvčerom. Bradavky mierne vystúpené. Tlak na pravom vaječníku. Môžem čakávať, že sa mi rozbehneď? Test som si robila predvčerom zo zvedavosti. Negatívny
Môžete sa stať ,že sa Ti rozbehne normálna menštruácia,môže to znamenať aj nízku hladinu progesterón u.Ale aj tehotenstvo aj všeličo iné.Najlepsie keď si spravíš test.
Potom daj vedieť🙂
ja som si robila test a tiež nič 😒 .. ale ten hnedy výtok mám už asi 5 ci 6 den a bolesti v podbrusku mam stale a uz aj v krizoch sem tam a brusko mam dost nafuknute.. 😖 uz fakt neviem co by to mohlo byt..
Ja sa priznám, že za posledný mesiac som, čo sa pohybu týka, tomu veľmi neublížila. Aj dve kilečka som dala hore, takže to prisudzujem čiastočne aj tomu. Telo potrebuje reštart+očistu. Myslím si, že nám to vyjde, ale neskôr.
Teraz po šiestich dnoch hnedého výtoku dnes už mám ružový... čo myslíte? ja už som zúfalá kedže test vyšiel negativne 😖
@jarusc hej, ako si na tom?ja som mala nieco podobne, prave tieto dni, nezvykla ms, po ukonceni sa po nejakom tom dni spust slabulinky tmavohnedy vytok (co som mala len v 2.tehu) plus obcasne nevolnosti,nafuknute brucho, mierne zvacsene prsia a negativne testy...hm, uz by som fakt mala ist ku gyndosovi..kazdopadne, som zvedava ako to vyslo tebe.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@zimmi1 Ahoj, tak teda ja som potom zašla ku gynekologovi....Skotroloval ma a povedal ze je vsetko v úplnom poriadku...Ze to mohla byť chybička v tej menštruácii no 🙂 Lebo vlastne ja som ju prvý deň mala...ale potom na druhý deň sa mi to už začalo nejak meniť na ten hnedy a potom ružový výtok 🙂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Urob si tehotensky test