Hlienový výtok ráno po toalete

21. jan 2022

Ahoj snažíme sa o dieťatko, ovuláciu som už mala cca pred týždňom neviem teraz presne.. No každé ráno, podotýkam iba ráno, si po toalete nájdem žltý hlienovity výtok ktorý je akoby trocha krémovej konzistencie.. Ale iba ráno, potom celý deň nič, no včera pribudlo aj pichanie v ľavom vaječníku ktoré pretrváva do dnes.. Co si o tom myslite? Môže to byť trhu či prechladnutie žeby iba? Mykozu ani nič podobné nemám nedávno mi prišli výsledky zo sterov.

anjelicek26
21. jan 2022

Ak ta boli vajecnik, tak to tehotenstvom nebude a treba zapnut "kontrolky" a sledovat si to, nic nie je horsieho ako prechodeny zapal v tejto oblasti. Co sa tyka tehotenstva tazko povedat po tyzdni, ak by sa aj podarilo, vajicko sa len uhniezduje a hcg je este ziadne/nizke, treba tomu dat este par dni ♥

autor
21. jan 2022

@anjelicek26 ono to nie je bolesť len také občasné pichanie chvíľu ma tam pichá potom to prejde.. Myslíte že by mohlo ísť o zápal?

hapkova
21. jan 2022

Tak tazko povedat o co by mohlo ist kedze kazdej zene sa rozne problemy prejavuju inak. Niekde som uz citala ze take bolesti moze znamenat aj uhniezdovanie, otazka je co ten vytok.

anjelicek26
21. jan 2022

Tak nie som lekar. Kedze mam za sebou teraz druhy zapal maternice/vajecnikov, tak viem, ze je to rychlo a nie je to sranda... radsej chod dat spravit ster na streptokoky, je to bezbolestne, rychle... a casto dovod, preco sa babo nedari, na vajecnikoch sa robia zrasty po "prechodenom" zapale a v maternici pri prebiehajucej infekcii je uhniezdenie prakticky nemozne. A tieto zapaly su dlho uplne bezbolestne. Vzhladom na to, ze sa snazite o babatko, by som radsej isla skontrolovat, ten vytok tiez znaci, ze nieco v tom prostredi nie je v poriadku. Drzim velmi palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre