Ahojte ,mala niektorá stým skúsenosť?
4tt+4hcg 240 nič na utz
5tt+4hcg 1350 vidieť iba bublinka
5+6hcg 2091. 7mm vánok
6tt+4hcg 2700. 14mm vacok+ zltkovy vak
Mali ste niekto podobne a dobre to dopadlo? Ďakujem
Posledná ms 4.4.2024
@mimuska328 podľa testu 15.04.
Najhoršie je ze doktor nič nehovorí, stále len počkajte. Mne sa to tiež nezdá s tým hcg.Ine dievčatá už majú cez 10000 hcg .nikde som sa nič nedocitala.a keď tak mali bolesti, hcg klesalo a išli na kyteraz alebo spontánny potrat.
no vies tazko povedat. Zazraky sa deju. Mne ked neslo HCG tabulkovo tak to nedopadlo dobre. Kamoske HCG stupalo pomalicky a nepravidelne, uz bola z toho zufala s tym, ze je to o nervy, ze uz by radsej bola keby jej povedali, ze to nema sancu ako sa takto trapit a dnes ma ten jej drobec uz cez 4 roky.... a ja som mala na kontrole krasne embryjko, vsetko ukazkove, miery, HCG, srdiecko bilo a do 6hodin som potratila aj so samocistenim...
Isla by som do toho opatrne... ale drzim palce;
@cookie29 ved práve ,človek nevie ci sa ma tešiť alebo sa pripraviť na to zle.uz sme mali podobne ,ale tam doktor povedal hneď ze sa mu to nezdá, a v 9tt som išla do Ružinova.Dali mi tabletku a pekne som sa vyčistila .len ta neistota je hrozna.no uvidíme pondelok ako to pán doktor zhodnotí.
Tie posledné s rozdielom ani nie 700 je ozaj málinko
Ahoj
Zázrak sa bohužiaľ nekonal.Dnešná kontrola nedopadla dobre.Vacok sa nezmenil ani o milimeter.
Skončila som v Ružinove, podali mi tabletku a budeme čakať.Bohuzial keď hcg nerastie ako.ma,nič s tým nenarobim.Mojou útechou je ze mam doma 2 krásne zdravé detičky.🩷🩷
@macko1121 to ma veľmi mrzi
@marhulka13 dakujem☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@macko1121 vieš kedy bola presne ovulácia? Mohla byt posunutá