Som po dvoch potratoch behom roka a pol . Mešká mi menštruácia .
Urobila som si test vyšiel takto HCG s krvi 50 nieje to málo ???mám strach posledná ms 23.3 :(
ahoj je to malo. Chod k lekarovi. Od 23.3. by narastlo pekne.
vezmu ti krv pozrie ta co sa tam deje. Drzim pslce
@hlubik ak vie, ze ma hcg 50, tak u lekara uz byt predsa musela...
Zajtra idem na vyšetrenie aj na hematologiu mám 35-40 dňový cyklus už si nechcem prežiť opäť sklamanie :(
Drzim palce, dufam, ze to tentoraz dobre dopadne 🙂
Pri tak dlhom cykle je tá čiarka úplne krásna 🙂 dnes je 35.den ak dobre počítam, čiže podľa dĺžky tvojich cyklov (nepíšeš, kedy bola ovu) si cca 2 týždne po ovulácií, ak by toto bol z tvojich dlhších cyklov, tak len cca týždeň, čiže super čiarka.
@any_soj ďakujem ovulacny test bol pozitívny na 18 DC bojím sa veľmi ,😭
Takže ovu mohla byť 19.alebo 20.deň. Ja som mala takúto čiarku 16 dní po ovulácií 🙂 čiže presne ako ty. Teraz končím 7.mesiac. Inak - prišli na to, čo bol problém? Ja mám nižší progesterón, tak vždy od ovulácie beriem utrogestan (je silnejší než duphaston) a od pozitívneho testu fraxiparine a niečo na estradiol. Niektorí lekári to neriešia, prípadne až po 3.-4. potrate, tak ak by tvoj bol taký, isto trvaj zajtra nielen na hcg, ale aj nech pozrie hormóny.
Pýtala som sa kamarátky gynekologičky - v tejto fáze nemusí byť hcg vyššie.
@any_soj ďakujem ti si veľmi zlatá❤️❤️❤️❤️ tak hematologii mi nezistili nič ale že preventívne si budem pichať nejaké injekcie. A gynekológ mi písal že mi predpíše medrol ani neviem.co to je zajtra idem.za ním budem múdrejšia i keď sa veľmi bojím ja beriem duphaston a kyselinu listovú
Mne tiež na hematológií nič, picham preventívne až do konca. Nech je u vás všetko ok 🙂
@any_soj ďakujem za povzbudenie zajtra sa ozvem ❤️✊✊✊
Ahoj, ako si dopadla?
@elenita ahoj tak tento pondelok bolo hcg 1760 dnes na ultrazvuku zatiaľ nič :(
A aky dalsi postup navrhol lekar?
@elenita zajtra opäť na krv ale bojím sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.