Stretli ste sa už s tým že ste mali tak vysoké hodnoty no napriek tomu dr nič nevidel? Podľa kalkulačky by som mala byť len v 5 týždni len doktor nič nevidel ale zase mám dvojročnú maternicu a za sebou aj 2 sekcie ,je možné že to nevidel len on alebo je to skoro?
V 5tt by mal vidiet gestacny vak ale zas...je to prilis skoro, kto vie ake kvalitne ma aj sono a hcg uz ked mas take, je vyborne. Ja som mala cez 10.000 v 5tt+1 (to bolo velmi vysoke), a mame krasne zdrave dievcatko. Srdiecko moze byt vidno aj neskor ako po 6tt, nie je dovod na paniku ani dalsie sona ak si inak zdrava.
Dobrý večer dámy, chcem sa spýtať či nemá niekto podobnú skúsenosť, pred tromi mesiacmi som vysadila hak, prvý mesiac po vysadení mi prišla ms v norme, trvala 6 dní, ďalší mesiac sme mali nechránený styk s priateľom, ten mesiac mi namiesto ms prišlo len slabé špinenie ktoré trvalo cca 7 dní, mimo toho som často zvraciavala ale kedže som si robila 3 tehotenské testy s odstupom, a vyšli negatívne navštivila som obvodnú lekárku, vyšetrenia,sonografia všetko OK.. nevolnosti však pretrvavaju aj ked nezvraciam už v takej miere, tento mesiac zase len špinenie i ked silnejšie než predtým aj s prímesou krvy.. tehotenstvo som vylučila no aj napriek tomu mám pochybnosti, stretla sa s tým niektorá?? Ďakujem krásne za každú odpoveď.🫶
@stellarstar dvojroha
@viestta ano dvojroha rychlo som pzsala preklep
@stellarstar dvojroha , pardon preklep
@aliaray1 isla som tam lebo obcac spinim a nedalo mi to lebo k svojmu dokimu mam ist az 21 veho, bo prv ma vysetrila v nemocke mlada doktorka a este ma zdrbala ze aki viem ze som tehotna ked menzes mi meska len 8 dni a ze to iste nebude nic vidno a tak mi odobrali krv cakali sme vyse hodinu na vysledky a tie boli kolko 6150 tak ma druhy dr pozrel este raz a vraj tiez nic nevidel ale mam vysoko sliznicu a tvrdil ze vzhladom na take vysoke hodnoty by uz malo byt nieco vidno, mysli si ze to je mimomatrnicove alebo potrat , a mam ist zase zajtra rano na krv a vraj ma tu chu nechat .ale vraj na vajecnikoch tiez nevidel povedal a potom prekrutil ze moze tam byt mimomaternicove , raz tvrdil tak a raz onak a pritom ta mlada doktorka tvrdila ze ako viem ze som tehotna a ja ze podla testov a ona ze a kolko testov som si spravila? Ja ze 7 pre istotu ale ona ze co tu chcem ze sotva my len tyzden meska .Ja neviem komu teraz verit , zajtra vraj musia pozriet viaceri lekari
Ahoj, ja mam dvojrohu a septum aby malo nebolo.
Prilis ta stresuju. Aj tymi odbermi aj vsetkym a je mi jasne, ze nechces nic zanedbat ale davaj na seba bacha a uvolni sa. Ja som zial takymito stresmi a dokola na odbery potratila prve. Pri druhom stastnom ma poslali na potrat s 10.000 hcg lebo nic nevidi v 5tt +1,a ze uz by mal a neviem co. Nechali ma krvacat, a ze okamzite vyvolat potrat. Kamoska mi dala progesteron co mala doma, vylozila som si nohy, absolvovala konzultacie online s usa a kosicami ktore to obe videli inak. Nasadila som si asap anopirin na rozriedenie krvi. Ale ty tieto problemy vdaka bohu nemas. Hned som sla k inemu ambulantnemu gynekologovi, predpisal mi progesteron a az omnoho neskor mi spravil sono...keasne zive tehotenestvo, nadherna zdrava skoro 15 mes.dcerka uz spinka v posteli.
Svojou skusenostou ti chcem vykreslit aky dolezity je pokoj, rozvaha a mat troska aj vlastny rozum a cit. Mne Agel z Ke povedal, ze ak sa raz spravilo hcg a je taketo, uz ziadne dalsie netreba az neskor sono. Tak bolo, a vyslo to.
@aliaray1 ja som tam ani nešla nakoniec,lebo keď som si ešte raz premietla jeho slová,že príďte 7,30 a nalačno hneď mi nesedelo,že mi zoberú ešte raz krv a aj viacerí doktori má pozrú a to mi nedalo, prísť na lačno určite by ma donútili na kyret lebo tam nič nevidia,alebo na podozrenie mimomaternicove.Mi úplne stačilo keď sa vojne hrávala tá mladá doktorka a potom ten doktor a tou sondou tým vnútorným sonom sa tam rýpali ako keby hľadali poklad tak strašne ma to bolelo 😖 Tak som sa rozhodla neísť a pôjdem toho 21 ho k môjmu doktorovi a uvidím.Raz spojím a potom nie,vždy keď idem na wc po utreti mám staro červenú farbu.Tebe tiež nehovorili o rizikách tehotenstva pri dvojročnej maternici? A tiež ti v Tom 5 TT nič nevidel? Mne povedal že vidí vysoko sliznicu ,že to znamená že je pripravená prijať oplodnené vajíčko či také čosi,len tam nevidel nič ani len náznak vačku a že kôli tomu hcg presnejšie 6443 som pozrela v správe že vraj to by už malo byť vidno,len keď čítam na nete normálne hcg v 5 TT je od 18-7340 a všade píšu že na sono je ešte priskoro,lenže on mi tvrdil vraj včera tam bola jedna pani a tiež 5 TT a vraj jej tam videl aj zltkovy vacok a prstenec kolem či tak nejak. To znamená že keď mne nič nevidel tak som buď potratila alebo mimomaternicové. Tak ma zdeptal že až. A ty si s kým vlastne komunikovala? Kto ti radil inak ?ten agel z Košíc kdo to je?
@aliaray1 zle to prepísala klávesnica myslela som že sa vojne tá mladá doktorka hrabala tým sonom,hore dole, vpravo vľavo hlbšie tak to bolelo chcela som aby skončila už
Agel je klinika v KE, sukromna, maju porodnikov. Ja som im pisala a rovno aj do usa - online konzultacia.
No podozrenie na mimomaternicove je ok, ale naprd ked nic nevidia, lebo ani nic nezoperuju. Ak je tak skoro hcg nad 1000 a vidia GSC mimo tubu, caka sa zrejme ci sa to potvrdi a ak ano, bud zoperuju alebo ak je este mozne, mas moznost tabletiek...oziaria ta ako chemo slabe. Mimomaternicove sa musi odsledovat, to vie aj ambulantny.
Ja by som sa s niekym inym este o tom poradila...inym gyndosom, napr. s tvojim.
Ja som si eate pri krvacani davala aj ascorutin 3x denne a ten anopirin 1x no.
@aliaray1 lenže vaječníky sú čisté,tam nič není veď to povedali obaja ,ale ani tebe v 5 TT nič nevideli,čiže ja pôjdem na druhý týždeň k môjmu či už bude niečo vidieť,čo som čítala príznaky mimomtr. tak vôbec nič z toho nemam
No mne videl gestacny vak ale zhodnotil to katastrofalne ako idiot...doslova. Vraj lebo nie je vidno srdce bit, a ze opuch plodu (hydrops) a hematom...tak je to mrtve, okamzite vyvolat potrat. Nemusime sa asi bavit, ze ani usa nevie detegovat hydrops takto skoro, ze hematom sa vstrebe alebo sa da progesteron a ze srdce moze (nemusi) byt vidno od 6tt 🙈.
Velmi ti drzim palce. Daj vediet ako si dopadla.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To je aká dvojročná maternica?