HCG v tehotenstve

barborka2223
15. apr 2022

Začnem tak to menzes som mala normálne ani som tušenie nemala ze by som mohla byť tehu keďže som mala menzes.. Ale o 15 dní po menzese to bolo teraz pondelok som začala ako keby spinit tak vravím reku spravím si test a ten mi hneď ukázal dve silné čiarky hneď sme naštartovali auto a utekali na pohotovosť na ultrazvuku nič nebolo vidno tak vzali krv kde sa ukázalo ze som tehu.. Ale hcg bolo570 v stredu 720 a dnes len 900 Dr povedala ze veľmi pomaly stúpa opäť robila ultrazvuk ale zas nič ani nevidno ze by to bolo mimo ani v maternici ale povedala mi na rovinu ze nedáva tomu veľkú šancu ze bud je to mimo maternicove alebo je to nezdravé mam prísť opäť na týždeň piatok na kontrolu chcem sa len opýtať ci ste mala tiež niektora také hcg ale potom bolo aj tak všetko v poriadku chcem mať stále nádej alebo už stým musím počítať že fakt to už dobre nie je

petricka22
15. apr 2022

@barborka2223 treba pocitat so vsetkym, ale sanca tam podla mna je, ze to moze este dobre dopadnut. Ja som mala mimo, ale hcg mi skoro vobec nestupalo. Uz si presne nepamatam, ale taketo vysoke hodnoty som urcite nemala. Pichalo ma aj v boku, kde bolo mimo. Ja som len spinila, ms som nemala vobec. Ale su zeny, ktore maju ms normalne, aj ked su tehotne. Moze to byt znak minimatetnicoveho, ale aj nemusi. Drzim ti palce, nech to dobre dopadne.

domka222
15. apr 2022

No, neviem. Podľa mňa stúpa ozaj málo

7lenka11
15. apr 2022

Ja som zazila pred 7 rokmi na vlas rovnaku situaciu ako ty. U mna to vsak skoncilo spontannym potratom. Netvrdim, ze to bude aj tvoj pripad, len hovorim z vlastnej skusenosti...

macko1007
15. apr 2022

@barborka2223 viem ako sa citis lebo pred nedavnom som to zazivala aj ja.. 4+5 na sone nic ,hcg 400 a dr ze to bude mimomat. ..cely vikend nervy a stres tak som sla v pondwlok na odber a hcg bolo 1100..talze rastlo..v utoork na sone mala cierna bodka..obavy sa pominuli na 2tyzdne..na dalej kontrole velky vak,zltkovy vak a mini bodka.. poslala ma domov nech pridem o tyzden.. zial,za par dni som zacala spinit a aj krvacat.. tyzdem som to potiahla s ascorutinom …nakoniec dg MA a isla som hned na kyret..tym osm chcela povedat,ze aj kee hcg stupa ako ma tak nikde neni napisane ze to bude ok…talze stale tam nejala nadej je aj v tvojom pripade..drzim palce

p.j.jacky
15. apr 2022

@barborka2223 u mna to bol potrat . Bohužiaľ ….

barborka2223
autor
18. apr 2022

@petricka22 ďakujem to dúfam aj ja

barborka2223
autor
18. apr 2022

@macko1007 je mi to ľúto ja som to zažila minulý rok v októbri všetko bolo v poriadku bola som už 13 týždňov išla som na kontrolu všetko v poriadku bez problémov a týždeň na to presne trosku som začala spinit utiekli sme hneď k Dr a tam prišla ta najhoršia správa že nebije srdiečko bolo to pre mňa hrozne pomaly som sa z toho dostávam a na to zas toto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre