HCG v krvi a príznaky

17. dec 2022

Rada by som sa opýtala ako to mám brať. 6.12 som bola na krv, ktorá bola negatívna (od styku prešiel viac ako mesiac) ale od včera mi je dosť zvláštne. Mám len bolesť žalúdka. Test bol včera ráno negatívny. Chcem sa len spýtať, že ak by to boli príznaky tehotenstva tak nemala by krv byť aspoň trochu pozitívna už toho 6.12?

ameema
17. dec 2022

Neviem čo máte na myslí pod pojmom " aspoň trochu pozitívna" , ale snáď ste svoju lekárovi povedala prečo na krv chcete ísť? Tým pádom predpokladám, že lekár vás nasmeroval kedy je možné vziať krv aby bol výsledok správny (minimálne moja skúsenosť je taká, že lekár ma vo všetkom usmerní a poradí). Keďže ste bola na krv 06.12. a od styku ubehol viac ako mesiac je jasné, že podľa výsledku ale aj podľa testu tehotná nie ste... Už aj na teste by bolo vidno pozitívny výsledok. Koľko vám mešká ms?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
17. dec 2022

@ameema bola som ako samoplatca. Užívam antikoncepciu, Menzes chodí pravidelne ale na ten sa nedá spoľahnúť. Prišiel teraz 11.12. Tak že či krv by už niečo odhalila ak som na ňu bola 6 týždňov od toho styku. Mám tu už viac diskusií ohľadom toho ale žalúdok ma takto zatiaľ ešte nebolel

filodendron
17. dec 2022

Baby ti tu dobre radili, bola si za psychologom uz? Alebo skus vymenit psychologa/psychiatra, pokial uz nejakeho navstevujes, lebo ti to znici zivot uplne.
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-to-iba-kanalik-4/#post-85694561
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/ukaze-sa-z-krvi-pripadne-tehotenstvo/

ameema
17. dec 2022

Myslím si osobne, že žalúdok vás bolí z niečoho úplne iného. Jeden čas som si myslela že som sto percent tehotná 🤣 mala som všetky príznaky.... No vsugerovala som si to do hlavičky a žiadne tehotenstvo nebolo 💁🏻‍♀️...
Ja teda neviem či chcete byť alebo nechcete byť tehotná ale pokiaľ vyšla aj krv aj test negatívne tak je to snáď jasné... Je to dosť dlhý čas na to aby vám už ukázalo v prípade tehotnosti pozitívny výsledok 😊.
Ak vám býva zle môže to byť stres, alebo len nejaký problém so žalúdkom. Držím palce nech to dopadne tak ako si vy sama prajete

autor
17. dec 2022

@filodendron musím vymeniť psychiatra lebo naozaj

autor
17. dec 2022

Mi nepomáha. Iba predpíše lieky.

veronikaszabova
17. dec 2022

Telenovala pokracuje? 🤦
Ja stale neviem, ake rady od leta ocakavas.... Neprejde tyzden, aby si tu neriesila mozne tehotenstvo.

filodendron
17. dec 2022

@veronikaszabova je psychiatricky pacient, najlepsie co mozme zrobit je pripominat jej liecbu.

januska12323
17. dec 2022

Prosím ťa, nemaj sex kým si to v hlave nedáš do poriadku. Inka budeš každý mesiac stresovať.

gejb
17. dec 2022

Pokual neverís antikoncepci ktorú beries, nech sa partner nespravi do teba a máš to na 100% že tehotná nebudeš. Takto sa len velmi stresujes. Alebo nemať sex vôbec keď nie si na to pripravená.

zuzi0911
17. dec 2022

Zle ti je zo stresu ...styk pred mesiacom...to je 30 dní dozadu a viac,kebo mam pocit,ze to bolo na konci oktobra ..... spermie vydržia v tele max 6 dni cca ..to je teda 24 + dní by si bola "tehotna" cize by si teraz bola minimalne 8,9 tt ...takže to by už aj sono ukázalo dávno... ,test by ti vypichol oci ....naozaj tehotna byť nemôžeš.....to co pociťujes je vsugeracia,napätie,stres atď...nie tehu priznaky

zuzi0911
17. dec 2022

Prečo sa tak vlastne bojíš tehotenstva...nie si plnoletosti alebo prečo tak veľmi sa toho bojis? Áno psychiater dá lieky ,ty potrebuješ niekoho kto ti pomôže tvoj blok zvládnuť, čiže psychológa si este nájdi....

gejb
17. dec 2022

A bolest žalúdka nie je príznak tehotenstva. Keď ti krv nepreukazala tehotenstvo, tak tehotná na 100% nie si . Pretože z krvi sa to dá zistiť hneď uz tyzden po styku a nic spoľahlivejšie ako test z krvi nie je. Porozpravaj sa o tom s aj partnerom. nemusíte mať sex za každú cenu,stoji vám to za ten stres?

veronikaszabova
17. dec 2022

@zuzi0911 posledny sex mala koncom oktobra. Tusim 26.10

kitycat
17. dec 2022

Ja neviem... Nechces sa dat hospitalizovat?

Co mas proti tehotenstvu? Ozqj ma to zaujima.
Nemas peniaze?
Zazemie?
Staleho partnera?
Nechces deti?
Bojis sa pôrodu?

V com to spociva?
Ale podporujes labaky a vyrobcov testov.. Aj to sa ceni

autor
17. dec 2022

@kitycat všetko čo si vymenovala nie je problém. Problém je moja psychika a to, že mám hendikep ktorý je dedičný. A aj napriek tomu, že priateľ sa zmieril s tým, že v prípade ak by boli deti hendikované tak sa svet nezrúti avšak ja v tom mám blok. Nechcem aby sa trápili a viem, že ja by som pri nich nevládala. Áno viem že v takom príde naozaj očividne nemôžem mať sex. Aj keď rodinu by som jedného dňa chcela, momentálne ten blok neviem prekusnúť

esmeronka
17. dec 2022

nie že máš blok že nechceš dieťa ale ja začínam mať pocit že ty ho chceš aj napriek tomu že bereš antiku a sexujete s prezervatívom ale priatel zrejme nechce...inak si ja tie tvoje prispevky neviem vysvetliť

autor
17. dec 2022

@esmeronka je to naopak. Dieťa nechcem tak veľmi, že sa chytím tehotenstva pri každej príležitosti.

esmeronka
18. dec 2022

Čo ti napišem neni utok ale rada ale tak sa daj hospitalizovať lebo toto už ozaj je chorobna posadnutosť a ak to nebudeš riešiť cez odbornikov môže to zle skončiť

bejbs123
18. dec 2022

Zas vy?ocakavate ine odpovede ako v predoslych prispevkoch? Mate zdravotne problemy,ktore neriesite s odbornikom,tak co cakate od nas? Ak ste doteraz nedostali ms,rieste to s dr,moze to byt spojene s Vasou psychikou,ale na 1000000% nie ste tehotna.ak sa bojite,ze ostanete tehotna,porozmyslajte napr nad vnutromaternicovym telieskom

autor
19. dec 2022

@bejbs123 chránim sa najviac ako viem. Menzes som mala slabý aj keď pri antikoncepcii to je normálne. Len som si nevedela vysvetliť že prečo mi je zle. A teda moja otázka bola či by už krv bola pozitívna už toho 6.12

veronikaszabova
19. dec 2022

Krv by si uz mala pozitivnu 10/14 dni po sexe. V niektorych pripadoch aj skorej.

bejbs123
19. dec 2022

Ale ved to sa vam pisalo aj predtym,tak este raz…krv by ste mali pozitivnu uz aj 6.12 aj v novembri,takze nie ste tehotna a ak mate pretrvavajuce problemy,hladajte pricinu inde,ale s graviditou to nesuvisi a pokial mate taketo stavy po sexe,tak ho radsej nemajte,kym si neporiesite s dr Vas zdravotny stav

autor
20. dec 2022

@bejbs123 ok vďaka, ak to neprejde tak navštívim lekárov

autor
20. dec 2022

@ameema ďakujem, zavolala by som aj gynekológoičke ale neviem čo jej povedať, keďže mám testy negativne, krv bola negatívna. Asi mi ostáva len počkať a uvidí sa že čo a ako

veronikaszabova
20. dec 2022

A co chces riesit s gynekologickou? Ved nemas ziadne obtiaze, nie si tehotna... Neblazni. Ved ta len vysmeje.

veronikaszabova
20. dec 2022

Konecne si to uprac v hlave, nemas byt z coho tehotna.

zuzi0911
20. dec 2022

Naozaj nemáš byť z čoho tehotna...tvoja psychika pracuje a preto sa citis zle....

bejbs123
20. dec 2022

Asi sme sa opat nepochopili,nevolajte gynekologicke,ale Vasmu psychiatrovi,mate psychicke problemy a pravdepodobne nemate dobre nastavenu liecbu k Vasmu aktualnemu zdravotnemu stavu.priznaky,ktore opisujete su s najvacsou pravdepodobnostou spojene s Vasou psychikou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre