Ahojte neviem ani ako začat.Pomali pred mesiacom som si robila tehu test a vyšiel pozitívne.Bola som u svojej gyn. a ta mi povedala ze nic ta neni.Prisla som tam po 10 dnoch a namiesto tehu nasla 7,6 cystu.Caka ma operacia.Ae hlavne co mi vrta hlave stale su tie teho. testy a stale mi byva zle.Už mi brala aj krv a S-HCG bolo 0.20.Tak chcem vediet ake vysoke musi byt HCG?
@michaela119 presne ako je spomenute vyssie. Musi byt nad 5.
@michaela119 moze to sposobovat aj ta cysta
@michaela119 ja som mala hcg 4,8 a doktor zahlásil ze tehotná nie som. Tak mi zobral krv a už bolo 244
@michaela119 presné toto som malá minulý mesiac,hcg 6, dr.ze tehotenstvo mi vyšlo s krvi,no na sone videla ako cystu.Po 3 dňoch kontrola krvi už klesalo, priamo na čakárni (som šla na Wc) som dostala strašné silnú menštruáciu a vravela že už cystu nevidieť.Tento mesiac mám stále testy hcg- tehotenstvo,aké nebola som u dr.ale mešká mi už 5den.Prsia bolia aj podbrusko.Teraz som s toho zmätená.Ze či zase cysty alebo už to bude tehu 🙃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@michaela119 o tehotenstvo ide, ak je HCG vyssie ako 5