Zdravím, prosím vás o radu, naposledy som malá menštruáciu 6.3.2021 , od vtedi mi mešká. Ale cyklus nemám pravidelný mam 35 dňový. Predpokladám že menštruáciu som malá dostať 9.4. ....... Veľmi sa snažíme z manželom o druhé dieťatko . Ja som si to až tak neuvedomila a šla som 12. 4.na kvr. Ja ze mi mešká 2 týždeň. Zobral mi krv, volám že ake výsledky a sestrička že negatívna som. Ale tehotenské pryznaky mám. Prosím vás o radu?? Išla som skoro na krvné testy?? +
No ak ti 2t meska, uz by urcite hladina hcg stupala, ak je neg, nie si tehotna
ked je krv negativna, niesi tehotna
A test ti co ukazuje? Ci sa spoliehas len na "príznaky"? Lebo podla nich by som bola každý mesiac tehotná keď sme sa snažili...
@rachel36a to ja som zle vypočítala, kedy mám dostať mrchu, presne je to tak že menštruácia mala doraziť až 9.4?? Takže keď som išla krv tak mi meškála 4dni doktorovi som len povedala ze mešká 2 týždeň ☺️ ale až keď som bola doma tak som si uvedomila že cyklus som mala 35 dňový takže menštruácia mešká 4 dní.
@hennyinnsbruck som spravila ale bola tam slabunka ciarka, som stoho na nervy.
@veronikita1997
17.3 som mala prvého ducha na teste asi 10-11 dpo som bola a 22.3 som mala hcg 155
Bud si veeeelmi krátko tehotná alebo neviem 😂uvidíš ci bude test silniet.
@taskataska možno aj to že veľmi chcem ☺️. Alebo som šla skoro na krvene testy keď mi len 4 dní meškála.
@veronikita1997 tak ci tak by uz muselo byt zvysene hcg, ci uz by ti meškala 4 dni, alebo dlhsie...urob si este test ak tomu neveris ..ale skor nie si ako ano...zial
@veronikita1997 nechcem vám brať nádej ale hcg v krvi sa ukáže skôr ako čiarka na tehotenskom teste.. Čiže ak vám aj 4 dni meškala menštruácia to už by vám mohol ukázať aj test nie to ešte krv.. Myslím ze tehotná nie ste. Ale držím palce do budúcna ✊
Ak by si mala realne teh.priznaky, bolo by zvysene hcg...ake priznaky mas?
@sisa_s bolesť brucha, citlivé prsia, je mi strašne zlé od žalúdka. Napína ma na zvracanie.
@janulienka_janka veď ešte počkám no lebo taky prípad som mala pri synovi 3 tt tehotná, hcg v krvy veľmi niska, hneď ma poslaly do nemocnice že asi ide o mimomaternicové tehotenstvo, ale chvála Bohu, syn je úplne zdravý. Takže preto píšem ci mal niekto taky prípad.
@veronikita1997 to su aj pms 😉 je mi to vazne luto, ale naozak nemozes byt tehotna, ked mas negativnu krv.. drzim palce, nech na dalsi mesiac vyjde 🤞🍀
@veronikita1997 jasne, treba skusat ono sa to podari ❤️
Ak mavas dlhe cykly, mohla si mat ovu neskor, pockaj este par dni, ak nepride, zopakuj test a podla toho uvidis. Ale tie priznaky moze byt kludne aj pms.
@taskataska som z nemecká žijem pol roka na Slovensku takže sa soryy ak som malá chybu v pravo píse ☺️☺️☺️ neviem až tak pisat po slovensky
nie zial nie si tehotna, aj pri meskani styri dni ak tehotna si a vajicko je uhniezdene (co uz by malo podla toho co pises) by ti uz nejake HCG namerali, obzvlast ak si si nasla ciarku na 10tkovom teste, cize tych 10 min. by namerali a krv je presnejsia ako tehotensky test
a obzvlast ak by si mala priznaky, tehotenske priznaky su spojene s rastucim HCG (ak zena vracia bavime sa o HCG v 10tkach tisic) - takze ak ti namerali nula, nemozu to byt tehotenske priznaky
@petamich môže sa stať to Že som mala oneskorenú ovul?
@petamich 9.4. Som mala dostat menštruáciu. 12.som bola na krvné testy
@veronikita1997 no to ti ja zial nepoviem 🙂 kazdopadne stale plati ak mas priznaky, ak ti vysiel test ako pises, tak ti nemoze vyjst HCG z krvi 0 (krv je presnejsia ako ocikana palicka)
ale ktovie, pockaj par dni a uvidis
@petamich ďakujem krásne za radu. Ak niesom nič sa nestane budeme skúšať ďalej. ☺️
mne napr tehu testy ukazovali negat vysledok aj ked som uz mala potvrdene ultrazvukom ze tehu som. posledny som si robila v 2,5 mesiaci a aj tak negat. cize hcg muselo byt minimalne. negativny test ma uz 4r :D
@veronikita1997 závisí od toho kedy si mala ovulaciu, od toho dňa 14 dní už ukáže krv
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikita1997 mohla si este pockat, ale ak by si bola tehu tak hcg by uz bolo zvysene aj teraz, ak aj malo ale bolo by... keď je negativne tak je nizsie ako 5, cize tehu nie si