HCG klesalo a zrazu teraz stúpa

26. aug 2022

dobrý deň písala som sem už prispevok že mi zastqvilo hcg no ale dnes som bola 2 krat na odbere a vyrazne to vstuplo ano mala som uz od potratu aj sex nakolko som krvacala len tyždeň ale aj to masívne..hcg bolo 46 a dnes je už 199 môžem byť tehotná znovu ?

e1i
26. aug 2022

A mozno mmt

autor
26. aug 2022

@e1i nie ja som ho potratila to bábo

e1i
26. aug 2022

Bola si na kontrole, ze je vsetko ciste a preč?

autor
26. aug 2022

@e1i na sone áno všetko v pohode čiste nemala som kyret a zobrali mi krv a zrazu hcg 199 zo 46 a myslim ze mm to nebude pretoze predtym mi to lekar zo sona potvrdil že som bola tehu

e1i
26. aug 2022

Kamoske mmt potvrdila az laparoskopia, ktoru mala 2 dni po kyretazi.

Len mi nejde do hlavy ze nekleslo uplne na 0.

autor
26. aug 2022

@e1i neviem čo to bude 😕

majki_ki
26. aug 2022

Čo na to hovorí tvoj lekar ?

autor
26. aug 2022

@majki_ki posiela ma na vyšetrenie aby ma vyšetrila nemocnica … on absolutne nič nehovori rada by som zmenila doktora ale neni tu iný

majki_ki
26. aug 2022

V Tom pripade isto chod do tej nemocnice, keďže mi príde podľa tohoto dosť nekompetentný

pondelok01
26. aug 2022

Mozno si sa zle vycistila, a kyret predsa len bude potrebny. Pri velmi velkej smole to mohli byt aj dvojcata, jedno mmt a jedno v maternici, stali sa uz aj take pripady.

elizabet173
26. aug 2022

dcéra mojej kolegyne čakala dvojčatá, jedno potratila, druhé sa vyvíjalo ďalej, narodilo sa zdraví dievčatko, nepoznám detaily, nechcem ti robiť zbytočné nádeje, ale aj toto sa mohlo stať

veruska00
28. aug 2022

Ahoj aj ja som to mala takto! Mala som pozitivny test potvrď. Mi tehotenstvo začala som krvacat hcg kleslo ale nie celkom! Musela som ísť na kontrolu hcg o 2 dní a zas som mala vysoke hcg presne neviem koľko! Potom som musela podstúpiť kyret potom sa to upravilo😊 podľa mňa ešte ti tam volaco ostalo a kvôli tomu sa tvorí ešte hcg aj ja som to tak mala

autor
29. aug 2022

@veruska00 a je to normálne že mám normálne tehotenské chute? priznaky?nemôže isť o novú tehotnosť?

basska_b
29. aug 2022

Ako, cisto teoreticky, mozes byt tehotna znovu - ovulka prichadza niekedy aj hned 2 tyzdne po kyrete. Tehu priznaky suvisia s vyssim HCG. HCG ale produkuje tvoriaca sa placenta, cize bud ti jej tam kus zostal, alebo ide o novu tehotnost. Neviem tvoj datum kyretu, datum nechraneneho styku a ake casy uplynuli do dnesneho dna...

autor
29. aug 2022

@basska_b ja som
kyret nemala ja som sa dočistila sama doktor ma kontroval a povedal že je všetko v pohode

autor
29. aug 2022

pohlavný styk som mala 12.8

basska_b
29. aug 2022

Jaj takto... no moze to byt ono, naozaj. Este vyckaj, do 2 tyzdnov mas odpoved 🙂 a si asi priebezne sledovana, kedze ti meraju aktualne HCG

lucinka5051
29. aug 2022

Podla mna ak ti robili sono a lekar ta skontroloval malo by to byt ok...ja som tiez potratila 2 tyzdne dozadu, bez kyretu, bola som na kontrole a vsetko ok... doktorka ma.ale upozornila ze kym sa telo docistuje mam sa zdrzat sexu lebo je moznpst otehotnenia a ze je lepsie pockat do prvej menstruacie nech sa telo trosku nastavi do normalu...cize kludne si mohla aj otehotniet...ale tak ak vies ze tvoj lekar nie je bohvieco tak radsej s tym chod na nemocnicu..myslim ze max ti urobia zas sono a povedia ze to je ciste 🙈

autor
29. aug 2022

@lucinka5051 lebo bola som na kotrole tyzden do zadu a tam mi povedali ze podla sona som dobre dočistená len čo mi nejde do hlavy že to zastavilo na 46 a potom to naraz vstuplo…

lucinka5051
29. aug 2022

No akoze je moznost aj ze si opat tehotna..telo plne hormonov rozbehnute tak mozno sa hned podarilo ..pokial je maternica cista a sono to potvrdilo tak si nemyslim ze by tam nieco ostalo ...krvacas este? Alebo mas bolesti? Realne ak by nieco ostalo po tom potrate tak by sa to zjavne odzrkadlilo nejako . Mne hovorila pred kontrolou ze ak by bolo krvacanoe prilis alebo by som mala bolesti, zapach nejaky extermny tak to je priznakom infekcie a ze v tele ostalo nieco...mne ale robili sono na nemocnici a aj moja gynekologicka po 10 dnoch a ze je vsetko ok..neviem do alej miery ta vysetril tvoj lekar

vevesh
29. aug 2022

Ako ja som bola na kyrete, 3x kontrolne sono, ze je vsetko vycistene a okay a o 2 mesiace som musela ist znova na kyret, lebo ma zle vycistili...takze kludne moze byt, ze tam nieco ostalo...

veruska00
29. aug 2022

Podla mna to tam volaco ostalo ale nie som lekar to je len moj nazor!aj mne hovorili ze je to ciste a potom som musela ajtak ist na kyret

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre