Ahojte, chcem aj opýtať či náhodou nemáte podobnú skúsenosť, testy mi vyšli pozitívne, aj digi clearblue vyšiel 1-2, HCG 1770 a doktor nič nevidel. Posiela ma na ďalšie sono o dva dni aj keď podľa mňa je ešte dosť skoro. Čo myslíte??
áno mám hcg som mala vo štvrtok 2700 nevideli nič a v pondelok už bolo vidieť vačok. 3 lekári ma riešili vraj pri hodnote 1500 už musí byť určite niečo vidieť. no zjavne to nieje pravidlo.
@anjelicek26 tiež si myslím, aj som sa ho opýtala ci to eozeme nechať po Vianociach a on ze aby to náhodou nebolo mimomaternocove
Ja som mala do 2000, nebolo nic vidiet, zial ani sa nic neobjavilo...bolo to MMT
@jen4 aj keby to je mimomaternicove, tak myslim, ze tie 2cm babo dosiahne (teda vak) tak v 8mom tyzdni...tak ci pojdes 23ho alebo 27ho asi taky velky rozdiel neurobi... keby mas bolesti tak jasne kedykolvek.
Tiez si myslim ze zbytocne skoro ta stresuje. Moj doktor nerobi sono tak skoro ze aj tak by nic nevidel a nebude ma stresovat. Objednava tak aby bolo vidno srdiecko, samozrejme keby hoci co treba volat alebo pohotovost.
@jen4 neboj sa o dva týždne už bude aj srdiečko. Ja som bola v 6tyzdni a vôbec nič nevidel a o dva týždne srdiečko bilo ❤️❤️❤️ držím palce 🥰
@leuska1991 ďakujem, verím ze to tak bude❤️
V prvom tehotenstve som tiež utekala k Dr hneď v druhom ma už skôr ako v 8tt ani nehlo 😀
@leuska1991 dakujem❤️
lekar podla mna vie co robi, MMT naozaj nie je sranda, u mna mali podozrenie 2x a lekar ako na just neordinoval a kazal mi ist o dva dni na kontrolny odber inam, aby sme vedeli ci HCG stupa/klesa - takze za mna len dobre, ze ta chce vidiet
mne lekar vravel, ze pri HCG nad 1000 by uz mal vidiet minimalne gestacny vak
Tiež som bola, keď meškali 10 dní. Už bol aj gestačný vidno
Ja už som mala pri 3 dnovom meškani vak 3mm ...pri 6 dnovom 1cm vak ..
Veľmi držím palce až za 2 dní najde 🙏❤ mohlo sa neskôr uhnuezdit ci ovu mohla byť neskôr 😊
Tak dnes som bola na krv hcg 2740, a na sone doktorka videla gestacny vak, tak že mám počkať a 29 ísť ku svojmu gynekológovi. Tak dúfam ze bude všetko v poriadku🙏
Ahojte, znova sa hlásim. Dnes som bola opäť u lekára a opäť ma vystrašil. Robil mi sono, bolo vidno náznak bijuceho srdiečka no dve dutinky a povedal ze to druhe je hematom hneď nad krčkom. Mam sa obávať??? Povedal ze sa môže vstrebať alebo začnem krvácať. Mal niekto takú skúsenosť??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kludne ta mohol zavolat o dva tyzdne a nie dva dni, len ta zbytocne stresuje.