Ahojte žienky.Idem si po skúsenosti prosím.Druhy mesiac som bez menštruácie,čo my bolo čudné,keďže som brala anti,tri testy pozitívne .Tak sme sa vybrali k dr ,ultrazvuk prázdny .Tak mi zobral krv a odporučil urobiť pre istotu ešte jeden test .Cestou domov som kúpila hneď dva,jeden klasický druhý digitálny.Oba hneď pozitívne.A digitálny ukázal 2-3 tyzdne.Krvne výsledky ukázali hormón HCG vysoký 1681.Co mi vychádza na cca 5 týždňov.Preto sa mi nezdá ,že nebolo nič vidieť baby🙄😏 V stredu mám ísť k dr tak som zvedavá ,či tam už niečo bude.Ma tu s tým niekto skúsenosť že mal HCG kolo 1600 a nič na sone??? Za každú odpoveď krásne ďakujem🙏🏾
@jaruska_12 veľmi krásne ďakujem 🙏🏾❤️
@tamkabotos HCG vobec neznamena ze ultrazvuk nieco ukaze. Hodnota Hcg je velmi rozdielna. Jedna zena ma Hcg 1200 uz 19 dni po ovulacii (5 tyzden) a druha ma 1200 o tyzden neskor. Ale ak pojdu na sono, tak ta druha zena ma uz 6 tyzdnove embryo a tym padom je dalej vo vyvoji a a aj vacsie a teda ma vacsie sance, ze ho na sone uvidia.
Ja odporucam na sono nechodit, kym nemas za sebou 7 tyzdnov tehotenstva. Vtedy by ti uz mali hned potvrdit aj srdiecko. Dovtedy sa budes len stresovat.
Do toho 7 tyzdna je viac smerodajne ako stupa Hcg... ak sa minimalne zdvojansobuje za 48 hodin, tak bud v klude a cakat to toho 7 tyzdna.
@tamkabotos mne pri hcg 1600 nebolo tiež nič vidno. O 4 dni neskôr som mala hcg cca7000 a už bolo vidno gestačny vak.
Pri prvom tehotenstve som mala hcg 1900 a na sone ani naznak. Prišla som o 2 dni a už bol vidieť gestačny vak 😊
@tamkabotos ja som pri oboch mala hodnotu v cca 5 tt okolo 1700hcg, pri oboch bolo vidiet gestacny vak
@andreatytler veľmi pekne ďakujem za odpoveď 🙏🏾 Tak teraz som objednaná po dvoch týždňoch od poslednej kontroly tak už by to mal byť cca 7 týždeň.Uvidime...
@tamkabotos drzime palce 🙏🏻
@tamkabotos vela stastia. a o 2 tyzdne nech uz mate aj ❤
@tamkabotos nemusi este vobec nic vidiet... u mna v 7 tt este tiez nic nevidel... o 2 tt uz ❤
Mozes mat aj posunutu ovu... drzim ti prsteky 🍀✊
@tamkabotos ja som vraj podla neho 6tt babo je male a srdiecko este nevie zachytit ci bije o 3 týždne kontrola takze tak podla ms mam byt 7tt
@tamkabotos ahoj..ja som mala hcg 1530 a sone nič len vysoká sliznica..o 5 dní už bol gestacny vak a dnes po dvoch týždňoch od gestacneho vaku babetko so srdiečkom 😊....všetko bude dobré 😊.. oddychuj a dúfam,že ti všetko dopadne tak ako to ty sama už chces 😊😊
V mojom pripade to bolo mimomaternicove tehotenstvo... Vysoke hcg a na sone nic, kontrolu som mala kazde dva dni, hcg sa ukazkovo zdvojnasobovalo, napriek tomu na sone stale nebolo nic vidno...Treba verit ale, ze to bude vsetko ok a ze sa nakoniec na sone ukaze bublinka tam kde ma byt...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tamkabotos ja som chodila pravidelne na hcg od pozitívneho testu pri hcg 1760 nebol náznak ani bodky až mi 3700 držím palce ❤️❤️❤️