Ahojte dievčatá podľa
Testov som tehotná aj podľa digitálneho v 2-3 týždni bola som u svojho gynekológa ten mi povedal že je to na 90% pretože vidí tam že by som mala byt tehotna ale
Nič tam ešte nevidí že len nejakú mali bodku,že mám prísť o 2 týždni ale
Zevraj by som mala byť,tak teraz neviem... 🙂
no isla si prilis skoro, moj doktor skor ako v 6tt ani nerobi ziadne vysetrenia, ani krv ci sono
Hej mala by si byt ked ti aj test vysiel aj doktor povedal ale 2-3 tyzden tam toho nie je vela co by mohol vidiet. Ked prides tak ako ti povedal uz bude na usg vidiet gestacny vak a zarodok srdiecka podla toho ktory tyzden.
Ano si,tiez som bola tak,isla som ked som mala na digi 2-3,vtedy mi povedal ze to vidi na tehotenstvo,potom ma zavolal na kontrolu o 2tyz.,vtedy uz videl mini plodík,a v 8tt si ma zavolal zas,a videli sme bit ❤ blahozelàm,davaj na seba pozor🙂
Ahoj 🙂 asi este bolo vidno len gestacny vacok 🙂 vyzera to ako cierna bublinka a neskor tam bude vidno aj babo - biela fazulka s blikajucim srdieckom, to bude ten najkrajsi pohlad 🙂 mozno si bola u lekara skoro, a niekedy byva posunuta aj ovulka. Mne podla MS bolo vidno mimi aj so srdieckom presne v 6 +7. Test, pokial vysiel pozitivny, 100 % tam cosi rastie 🙂 Treba byt len trpezlivy, mysliet pozitivne a tesit sa z tehotenstva. Prajem vsetko dobre a hlavne prijemne tehulkovanie 🙂
No ďakujem ja by sa už tak chcem tešiť preto sa pýtam 🙂 inak má dosť bola posledný týždeň nohy krcovito,a pýcha v podbrušku doktor mi povedal na to že sa rozširuje maternica a prispôsobuje sa na bábätko 🙂
Ďakujem krásne žienky ste strašne zlate je to najkrajšie čo môže bYt keď dvaja ľudia ktorý sa milujú rastie pod sedieckom mojim niečo
Spoločne krásne bábätko ☺️
Sla si skoro k lekarovi ,u nas skor ako v 10tt ani termin nedostanes .....akciu srdiecka vidiet aj tak az tak v 7-8tt...
@angie_l Ahoj mne sa tiez to iste stalo, dva testy pozitivne, ms ziadna ani ziaden naznak po nej, tak som sa rozhodla ze pojdem na gyndu , no a doktorka mi povedala ze ona nic neciti ani maternica nejaví naznak tehotenstva, ale ze je to na 90 percent tehotnost, tak ma poslala na sono , akurat zajtra mam ist tak sa uvidi ze sono to ukaze. Tak ti drzim palce , myslim ze sa mozes tesit 🙂
Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Na teste 2-3 znamená podľa ms 4-5 čiže si úplne na začiatku... odpočítaj si koľko týždňov je od prvého dňa poslednej menštruácie... v tom týždni si, ak niečo videl, je to ok, ale viac ti povie najskôr v 6-8 týždni - to už bude istota, že babatko je v maternici a okolo 7tt už by aj srdiečko mohol vidieť
Ešte je dosť skoro aby tam niečo videl ale mala by si byť tehotná. Počkaj ešte chvíľku a už bude aj vidieť, neboj sa 🙂 Logicky je teraz ešte plod veľmi maličký takže ho nemôže byť vidno. Krv ti doktor nebral? On by to mal vedieť aj podľa toho povedať
Ahojte ...aj ja sa chcem opýtať na to isté, je možné aby po šestonedelí som bola tehotná po jednom intimnom stiku? Bola som u gynekológa a mam aj cistu na vaječníku aj tam videl nejakú bodku, bral mi ak krv...
@danulik003 no ja som bola tehotná už mám 19m dcérku 😂 čiže ta bodka bola moja dcérka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@angie_l Ale ano si, len musis byt trpezliva. :D Gratulujem