Ahojte dievčatá ❤️posledná menštruácia bola 29.7. potom som si spravila test nejako v auguste 2 testy ale vyšli negatívne a 5.9. spravila test vyšiel pozitívny aj na druhý deň ,6 testov mi vyšli pozitívne.... No a však 8.9. som bola u gynekológa ale nevidel nič... Zajtra mám ísť ku gynekológovi myslíte že tam niečo uvidí?😏... Ďakujem
@anjelicek26 rátala som že od poslednej menštruácie by som mala byť 6tt+3 ak dobre počítam ... Clearblue mi ukázalo 2-3 priložím fotku ...
Podla tych testov (ktore este nie su na maxime) urcite nie si uz v 7.tyzdni ako ti hovori appka... posunuta ovulacia, ale zdrave tehotenstvo... neviem zbytocne sa stresujes, ked ides tak skoro k lekarovi, prakticky hned po pozitivnom teste v ruke...
Suhlasim s @anjelicek26 - tolko zien sa tak zbytocne ponahla hned po pozitivnom teste ku gynekologovi, v 6tt zvacsa este toho nie je vela vidiet a potom sa len vsetky znervoznuju, su v strese a uplne zbytocne.
Dalsi test si ozaj robit uz nemusis - pockaj na sono - bud zajtrajsie alebo to dalsie. Drzim palce
@anjelicek26 áno mohla som mať aj posunutú ovulaciu keďže mi zvyklo aj meškať menštruácia no a však od 29.7. menštruáciu nemám ,... Skončila mi 3.8. a 7.8 sme išli na dovolenku a tak asi nejako 8.8./9.8. som mala taký ako hnedý výtok ... (Asi uhniezdovanie)... No a 5.9 som spravila test a vyšiel pozitívny... Od vtedy som spravila asi 6/7 testov a všetky vyšli pozitívne ... Toto som spravila ešte pred včerom v nedeľu a vyšiel pozitívny . Je to dosť možné že by som mohla byť tehotná? Len je to asi ešte skoro čo som išla minule v piatok aby dačo videl, viem že každá má inak ale podľa tých testov môžem byť tehotná? Priložím fotku z nedele čo som spravila test...
8./9.8 si definitivne nemala ziadne uhniezdovanie...
Kazdopadne SI TEHOTNA prosim prestan sa takto stresovat, tebe ani babatku to nerobi dobre... kludna, pokojna, vsetko je v poriadku a potrebuje cas... to male 1mm babatko potrebuje cas, aby si ho bola schopna vidiet na sone...ja som tiez taky stresak nervak, dnes mam kontrolu po 4roch tyzdnoch, som v 11tom tyzdni...tiez mi chodia hovadiny po rozume, ci je vsetko v poriadku... ale nepomaham si tym, len skodim...
@blondiee83 áno áno ďakujem uvidíme zajtra že čo ako❤️
@lejkaaa18 ja som mala tak pri prvej dcerke, posledna ms v auguste, v septembri nic a v oktobri pozitivny test. isla som k doktorovi a bola som v nejakom 5-6tt. vtedy videl iba mini dutinku, o dva tyzdne uz bolo aj ❤️. takze september musel byt anovulacny cyklus alebo brutalne posunuta ovulacia. kazdopadne mi tu dnes beha 4 rocna slecna. takze sa neboj, mas pekne testy, len ides skoro k doktorovi.
@lejkaaa18 ahoj, nepises nic o svojich cykloch, ale ak ti ms zvykla meskat, tak je tato situacia uplne normalna. otehotnela si v auguste, ale urcite nie tak skoro ako si myslis. si na zaciatku tehotenstva, preto drgyn este nic nevidel. drzim ti palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak vobec netusis, kedy si otehotnela, takze tazko povedat... ak 5.9. bol test pozitivny, tak 8.9. hcg prilis nizke, aby nieco videl... ci to bude 4 dni neskor taky brutalny rozdiel netusim... vacsina lekarov tehotne berie ten 7-8.tyzden, kde uz je skutocne nieco male vidno...