Gynekológ nič nevidel

lejkaaa18
12. sep 2023

Ahojte dievčatá ❤️posledná menštruácia bola 29.7. potom som si spravila test nejako v auguste 2 testy ale vyšli negatívne a 5.9. spravila test vyšiel pozitívny aj na druhý deň ,6 testov mi vyšli pozitívne.... No a však 8.9. som bola u gynekológa ale nevidel nič... Zajtra mám ísť ku gynekológovi myslíte že tam niečo uvidí?😏... Ďakujem

anjelicek26
12. sep 2023

Tak vobec netusis, kedy si otehotnela, takze tazko povedat... ak 5.9. bol test pozitivny, tak 8.9. hcg prilis nizke, aby nieco videl... ci to bude 4 dni neskor taky brutalny rozdiel netusim... vacsina lekarov tehotne berie ten 7-8.tyzden, kde uz je skutocne nieco male vidno...

lejkaaa18
autor
12. sep 2023

@anjelicek26 rátala som že od poslednej menštruácie by som mala byť 6tt+3 ak dobre počítam ... Clearblue mi ukázalo 2-3 priložím fotku ...

anjelicek26
12. sep 2023

Podla tych testov (ktore este nie su na maxime) urcite nie si uz v 7.tyzdni ako ti hovori appka... posunuta ovulacia, ale zdrave tehotenstvo... neviem zbytocne sa stresujes, ked ides tak skoro k lekarovi, prakticky hned po pozitivnom teste v ruke...

blondiee83
12. sep 2023

Suhlasim s @anjelicek26 - tolko zien sa tak zbytocne ponahla hned po pozitivnom teste ku gynekologovi, v 6tt zvacsa este toho nie je vela vidiet a potom sa len vsetky znervoznuju, su v strese a uplne zbytocne.
Dalsi test si ozaj robit uz nemusis - pockaj na sono - bud zajtrajsie alebo to dalsie. Drzim palce

lejkaaa18
autor
12. sep 2023

@anjelicek26 áno mohla som mať aj posunutú ovulaciu keďže mi zvyklo aj meškať menštruácia no a však od 29.7. menštruáciu nemám ,... Skončila mi 3.8. a 7.8 sme išli na dovolenku a tak asi nejako 8.8./9.8. som mala taký ako hnedý výtok ... (Asi uhniezdovanie)... No a 5.9 som spravila test a vyšiel pozitívny... Od vtedy som spravila asi 6/7 testov a všetky vyšli pozitívne ... Toto som spravila ešte pred včerom v nedeľu a vyšiel pozitívny . Je to dosť možné že by som mohla byť tehotná? Len je to asi ešte skoro čo som išla minule v piatok aby dačo videl, viem že každá má inak ale podľa tých testov môžem byť tehotná? Priložím fotku z nedele čo som spravila test...

anjelicek26
12. sep 2023

8./9.8 si definitivne nemala ziadne uhniezdovanie...

Kazdopadne SI TEHOTNA prosim prestan sa takto stresovat, tebe ani babatku to nerobi dobre... kludna, pokojna, vsetko je v poriadku a potrebuje cas... to male 1mm babatko potrebuje cas, aby si ho bola schopna vidiet na sone...ja som tiez taky stresak nervak, dnes mam kontrolu po 4roch tyzdnoch, som v 11tom tyzdni...tiez mi chodia hovadiny po rozume, ci je vsetko v poriadku... ale nepomaham si tym, len skodim...

lejkaaa18
autor
12. sep 2023

@blondiee83 áno áno ďakujem uvidíme zajtra že čo ako❤️

adka3321
12. sep 2023

@lejkaaa18 ja som mala tak pri prvej dcerke, posledna ms v auguste, v septembri nic a v oktobri pozitivny test. isla som k doktorovi a bola som v nejakom 5-6tt. vtedy videl iba mini dutinku, o dva tyzdne uz bolo aj ❤️. takze september musel byt anovulacny cyklus alebo brutalne posunuta ovulacia. kazdopadne mi tu dnes beha 4 rocna slecna. takze sa neboj, mas pekne testy, len ides skoro k doktorovi.

janetinka27
12. sep 2023

@lejkaaa18 ahoj, nepises nic o svojich cykloch, ale ak ti ms zvykla meskat, tak je tato situacia uplne normalna. otehotnela si v auguste, ale urcite nie tak skoro ako si myslis. si na zaciatku tehotenstva, preto drgyn este nic nevidel. drzim ti palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre