Baby prosim Vás ktorá z Vás otehotnela a robili ste BT graf vedeli by ste mi to sem hodit 🙂 chcem vediet ci je sanca fakt ze by mi stupla zajtra hore ci niektora z Vás ma to ako ja som nasla par po internete ale tak pre istotu Vám sem dám aj moje čo mám ja zatiaľ 🙂) MOC DAKUJEM KED SEM PRIDATE FOTKY 🙂))...je velmi dufam ze zajtra znova narastie teplota🙂
@nikus20 držím silno palce aby ti to vyšlo 2x sa mi stalo že som mala slabých duchov na posledy 1den silnejšieho a do ms čiarky zmizli biochemické tehotenstvo čo už.videla som pár grafov kde takto troška klesla teplota no nič musíš počkať 1-2dni a uvidíš či vyskočí hore.pozerala som že si špinila skus test teda až o 1-2dni pretože test ti ukáže čiarky až po uhniezdení 1-2dni skor nie lebo hcg sa tvorí až po uhniezdení. Pri Lare som na 24dc krvacala asi 10min o 2 dni bol duch kamoška teraz bola na umelom oplodnení a na 10 den začalatroška špiniť a veru o dni krásne //
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no neviem neviem mne to príde skor že toto vyzerá na mrchu ☹ pozerám že si začala cyklus presne ako ja 21.11 ja som práve dnes dostala mrchu snažím sa už pri malej 2r. teraz pomali zase 2r. spolu 4 roky merania a nestalo sa mi ešte ani raz že by mi klesla a zase stupla ak klesla vždy došla mrcha ☹skôr sami stalo že fytosoja mi zdvihla teploty a ešte 3den ms som mala nad 37 hoci som tehotná nebola.