Gonasi a tehotenský test

17. nov 2024

Ahojte 🙂 taká moja zvedavosť. Testovala som aby som videla či mi čiarka z gonasi slabne. Dnes ráno som si urobila test to je 10 deň po gonasi - pichala som 7.11. Vecer. A čiarka skoro nebola viditeľná. Tak si vravím super presne 10 dni, zajtra už bude negatívny. Ale mám doma kúpené testy tak si vravím skúsim urobiť aj po obede… a pozrite je to silnejšie o kúsok Sle je. Moja otázka- úvaha. Nemala by čiarka byt poobede toez slabšia ? (Viem že niektorým to ukazuje silnejšie z poobedneho mocu keď sú tehu, ale z gonasi by to teoreticky malo slabnúť nie ? Nepytam sa či som tehu to zistím v najbližších dňoch. Chcem len počuť čo si myslite. Foto v komentári

autor
17. nov 2024

Prvá foto - spodný je poobede , druha foto opačne. A tretia je ako to naslwdovalo -

colsami
17. nov 2024

Ahoj, tieto "ciarky" su tak strasne slabe, ze sa len tazko da porovnavat, tam naozaj staci inak koncentrovany moc atd atd. A zas to rozoberanie testov... 😶
Nema vyznam si robit test rano aj poobede. Nema 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre