Gestačný vak v 6. týždni má 6 mm. Nie je to málo?

25. aug 2023

Ahojte, dobrý deň. Bola som u gyn. Potvrdil tehotenstvo cca 5-6tt, gestacny vak 6 mm, zatiaľ nič viac. Nie je to málo? Po vyšetrení som doma začala špiniť. Hnedá krv, resp výtok. Keďže mám za sebou pár zlých skúseností gyn mi nasadil utrogestan 1x1, 200. Rozmýšľam ale, keďže mám hnedý výtok, či nedám utrogestan aj ráno aj večer. Plus ascorutin 2x denne. Ako ste to mali by v prípade krvavého výtoku? (Nehovorte mi volať gyn, je to kamoš, takže vie že v prípade zlého, navýšim dávkovanie, význam sa v tom. Ide mi len o vaše skúsenosti ako ste mali nastavené dávkovanie vy, počas spinenia.) Ďakujem za laDu jednu radu a za Vás príbeh ♥️

anjelicek26
25. aug 2023

Spinit po vysetreni je relativne caste a v 5tom tyzdni vidi presne to,co vidiet mal.. chapem,ze sa Po zlej skusenosti bojis,Ale AK Si Raz nasadis vyssie davkovanie,musis sa toho drzat Este cele tyzdne....

darling111
25. aug 2023

Aj ja som spinila presne v 6tt, nariadili mi kludovy režim a Ascorutin a tabletky Dicynone a mi aj pichli inh. Dicynone proti krvácaniu. Lenže u mňa to bolo spôsobené inj.na riedenie krvi ktoré som si povinne oichala každý deň. Po ich vysadení,prešlo aj mierne krvácanie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre