Ahoj, bola by som rada keby sa ozvali hlavne zeny, ktore maju s niecim podobnym skusenosti. Som tehotnq v 5tt a 5 dni dnes som bola na sone a doktorka nevidela nic iba gastracny vak povedala mi ze zme este nic nevihrali ze si myslela ze uz bude aj srdiecko bit bojim sa velmy ci mam este nejaku nadej na kontrolu ma obiednala na druhy tyzden maly ste s tim niekdo skusenost? Dakujem.
Ešte je skoro. Ja som srdiečko a plod videla až v 8tt
Je to skoro.. ja som bola 6+0 a bola som na tom rovnako.. na ďalšej kontrole 9+0 tam už bola krásna fazuľka aj so srdiečkom..
Ja to vtedy drobca tam už videla ale bol taký mrnati ale bol tam...
@lucka1029 ja som srdiečko videla až v 9tt. Mala som posunutú ovuláciu. Ešte je skoro na nejaké závery
pani doktorka je zvlastna, ked tvrdi, ze v 5+5 podla nej mala vidiet srdiecko 🤷♀️ kedze bezne byva az neskor, takze sa nemas coho bat, bude to isto v poriadku na kontrole
@lucka1029 veeeelmi zalezi od kvality usg pristroja.
@petamich no..moj dr ma spickovy USG. A srdiecko bolo 5+4 🙃 pricom ovulacia 13.den cyklu podla folikulometrie v CAR cize ani ovulacia nebola posunuta. A v nemocnici na pohotovosti 6+1 videli oba gestacny vak /stary USG pristroj/..ale je to skoro aby dr robila take zavery to je pravda
@miskamicha nejde iba o pristroj, ono zopar dni trva, kym sa vajicko oplodni, uhniezdi atd. cize aj dve zeny, ktore by hned naraz ovulovali jednej moze byt vidno a druhej nie 🤷♀️ ale ano suhlasim, ze pristroj a jeho kvalita hra velku ak nie najvacsiu rolu hned po ovulacii 😃, kazdopadne nie je to pravidlo, ze v 6tt uz ma kazdy srdiecko, bezne to byva az okolo 7-8tt, netreba, aby sa v tejto chvili autorka stresovala
@lucka1029 klud. Uvidis ze ked pojdes nabuduce bude tam fazulka so ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucka1029 poopravim, je to gestačný, nie gastracny 🙂 bud este vklude, pockaj na dalsiu kontrolu. mohla si mat ovulaciu neskor ako doktorkine tabulky, vtedy nebude sediet ultrazvuk podla menstruacie.