Gestačný vak 8 mm

4. jún 2024

Ahojte baby...poprosím o povzbudenie 😔dnes som bola u gyn...na kontrolu ultrazvukom..podľa btt som mala ovulaciu 4.5 ...dnes mi doktorka vravela ze sa nemám tešiť ešte pretože na ultrazvuku videla len gestacny vak 8mm ..vychádza jej to na 3tt ...myslíte že to môže ešte dôjsť so šťastného konca?

sisa_s
4. jún 2024

Prve tyzdne su nevyspytatelne, tak len verit, ze to pojde dobre..a tehotenstvo sa rata od posledneho cyklu, nie ovulacie..podla toho ti ktory tyzden vychadza?

anjelicek26
4. jún 2024

Ved to je úplne v poriadku.. 3 tyzdne tehotna je piaty tehotenský týždeň ( od poslednej MS) a viac ako gestacny vak vidieť ani nemoze..

januska12323
4. jún 2024

Išla si na kontrolu príliš skoro, to je celé. Teraz viac vidieť ani nemohla, to ťa objednala ona tak?

autor
4. jún 2024

@sisa_s ovulaciu som mala pred 5t

autor
4. jún 2024

@januska12323 ano..a objednala ma zase o 2 týždne.. to asi tiež nebude nič vidieť

sisa_s
4. jún 2024

Kedy si mala prvy den poslednej menstruacie? Od ovulacie sa tehotenstvo nepocita

lilooo13
4. jún 2024

Ja som išla ku gyn priskoro z dôvodu,že ma “zaliala krv” uhniezdoval sa ale to som vedela neskor a gyn na pohotovosti videla tiež gestačný vak a hned mi predpisala Duphaston a vitamíny na posilnenie ciev(kvoli krvacaniu) a 5dní na kontrole detto len gestačný vak a potom o dva týždne bilo srdce jak zvon…na ten stres a strach nikdy nezabudnem trval stále až kym sa nenarodil. Teraz mi tu spokojne tancuje 13mesačný syn

butterflyeffect
4. jún 2024

Ja som bola u doktorky 5tt+2 a bol gestacny tiez 8 mm a povedala ze zodpoveda tyzdnu tehotenstva, potom 6tt+4 uz bolo vidiet aj plod 1,5mm a srdiecko.
Vypicitaj su v akom tyzdni si podla MS

cookie29
4. jún 2024

@anjelicek26 zle pocitas...

@autorka ak pocitam, ze teda ovulacia bola 4.5. tak dnes by si mohla byt tak 6+2tt-6+3tt, to by mal mat gestacny vacok okolo 2cm a vidno minimalne zlte teliesko... ale prve tyzdne tehu mozu byt nevyspytatelne. V kazdom pripade lekar ma pravdu, ak nabada k opatrnosti. Drzim palce

autor
4. jún 2024

@sisa_s prvý deň poslednej menštruácie som mala 21.4

sisa_s
4. jún 2024

To je podla kalkulacky 7.tyzden tehotenstva..ak to podla sona vyzera na 3tt, tak bohuzial, nevyzera to dobre, treba pockat na dalsiu kontrolu, ale musela by si mat velmi posunutu ovulaciu, co nesedi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre