Ahojte, včera robený mamatest (foto). Dnes robený rapidclear a čistý. Netuším, ktorý DPO môžem byť. Stalo sa to niektorej ? Sú mamatest spoľahlivé?
@maminkadeticiek robila som dnes dva rapidclear ráno a negatívne takze kúpim GA mamatest a urobím zajtra len preto sa pýtam lebo sú negatívne len tento vyšiel takto
@zojeva vies, ked este prebehlo malo dni od oplodnenia (resp. Nevies, kedy to bolo), tak kazdy test nemusi zachytit zvysene hcg. Staci menej, alebo viac pit. Mne napriklad hned po zobudeni ukazoval slabsie ako doobeda okolo 10tej az 11tej. Jeden test ti moze a druhy nemusi ukazat. To sa na uplnom zaciatku moze stat. Skus otestovat zajtra, pozajtra a uvidis. Ten prvy mi prisiel celkom pekny...
Nevies kolko si DPO a vies kolko ti meska?
Vela zien uz pisalo ze pepino a mamatesty zvyknu falosne duchovat. Skus si kupit inu znacku
Najdes tu kvantum zien ktore pisu ze ukazal falosnu pozitivitu ale aj kopec tem kde pise ze je to najlepsi test. Neviem ja som tento nepouzila
@kristiinze podľa mňa pozitívny
❤️
@katie253 stale sa mi tomu nechce verit 😊 dufam , ze mate pravdu. Po skusenosti s Intime testom , ktory bol falosny uz neverim nicomu 😁
@kristiinze za mna je mamatest pozitívny len keď sú tam koľajnice 😀 verím už len livsane testu ostatne mi poslednú dobu robia takéto čiarky už som skúsila aj mužovi robiť či aj nemu urobí ducha 😂🤣
@zojeva necudujem sa 😁😁preto sa nechcem ani tesit 😁 muzovi poviem az ked bude digitalny pozitivny 😁
@kristiinze aj ja mam slabu ciarku tiez na mamateste. Dnes by som mala dostat ms. Vcera som si spravila test.
@kingi111 Pekne ciarky 🙂 moj duch bol bohuzial falosny. Dufam ,ze u vas to tak nie je 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna pozitivny,,no 9-10 dpo,ale ved keby som mala podozrenie na pozitivitu a nie som si ista kupim si hned dalsie 2 a pretestujem.Toto je akurat tak take vestenie z gule.