Frajerke mešká menštruácia 6 dní

peter2001
4. máj 2022

Zdravíčko chcel by som sa spýtať niekoho kto sa skôr do toho rozumie alebo o nejaku radu. Frajerke mešká menska už 6 deň a predvčerom mala ževraj mierne bolesti fakt že len na chvilku aj to počas noci. Samozrejme že ideme furt s ochranou a vždy je neporušená, nič nevytieklo a dokonca aj počas neplodných dní. Aspoň podľa nej. Začíname už dosť stresovať a vôbec mi to nemysli že čo ďalej. Pozeral som už nejake fora že niektorym ženam to meškalo aj 2 tyždne a nič. Čož jej furt meška 1-2 dni ale podľa jej zaznamov tak jej strašne skače cyklus (napriklad 36,32,28) vravela že najviac jej meškalo 9 dní ale bolo aj 4,5 . Ďakujem za rady.

anjelicek26
4. máj 2022

@peter2001 Ked jej meska, treba si spravit test. Podla toho, co popisujes ma nepravidelny cyklus a meskanie je pre nu teda normalne, plus ste si davali pozor. Skus sa dat do pohody. Ak bude meskat dva tyzdne alebo bude mat bolesti, tak musi na gynekologiu pozriet, co sa deje... Vela zien mava cysty alebo je taketo kolisanie sposobene rozhodenou stitnou zlazou (u mojej dcery je to tak).. treba ist na preventivku tak ako tak pre istotu.

sunshine_18
4. máj 2022

@peter2001 nechápem prečo si nekúpi test alebo sa neobjedna ku gynekológovi? Áno je pravda, že ak má stresové obdobie, mala zápal /chorobu atd. Je xy faktorov, ktoré ovplyvňujú menštruačný cyklus môžu jej meškať. Avšak nič nieje 100% ani ochrana a stát sa môže hocičo..

lusinda1989
4. máj 2022

@peter2001 koľko ma priateľka rokov? Menzes nemusí mat pravidelný. Ani ja niekedy nemám niekedy sa oneskorí nech si spravi tehotenský test z ranného mocu a potom uvidíte čo bude dalej.

xena0
4. máj 2022

Nech si spraví test, ak by bola v Tom tak už by to test mohol ukázať🙂

martinka13
4. máj 2022

Nech si spraví test a budete vedieť. Mne niekedy cyklus úplne vynechá. Cca raz do roka. Pokiaľ ste používali ochranu stále, správne a nepoškodili sa, pravdepodobnosť tehotenstva je blízka nule. Držím palce.

beata110
4. máj 2022

@peter2001 mne po chorobe po prechladnuti a aj po covide meskali 2 tyzdne. Potom som si dala alchemilku caj a prisli hned este v ten den.

zoja34
4. máj 2022

Je to úplne normálne ja mám 17 rokov a vždy som mala presnú menštruáciu vždy mi prišla o deň skôr alebo neskôr a minulý mesiac mi meškala 2 týždne , tiež som sa bála ale písala som gynekologičke a povedala že to je úplne v poriadku

jaskolka
4. máj 2022

Meškať menzes môže z čela dôvodov. Prečo si neurobila test? Je to prvá vec, aká sa robí keď mešká menzes a žena je sexuálne aktívna.
Co iné chceš poradiť?

babydesire
5. máj 2022

Testovat najprv, potom navsteva gyn

tamaramitacoav
1. júl 2024

Ahojte baby kcela bi som sa niečo poradí mešká mi menštruácia už mesiac s manželom sme malí chránený sex mávam bolestný pod bruchom aj kŕče..... Ako by som už malá dostal..druhí deň mávam bieli huskti vitok ..môžete mi poradiť ďakujem za odpoveď 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre