Frajerke mešká 5 dní menzes

peter2001
13. aug 2021

Moja frajerka dostávala menštruáciu skoro vždy presne max 1-2dni meškanie. No pred 2 mesiacmi sa nam stala nehoda a šli sme pre postinor-2 vtedy krvcala pred a potom aj normálne keď jej prišla menštruácia. Nič nebolo. No ďalší mesiac už jej mešká 5 deň a neviem čím to môže byť. Ochrana bola vždy. Ešte podľa nej to vždy bolo počas neplodných dní. Neviete či to môže byť tým postinorom? Samozrejme chcem dodať že pár dní pred sme boli na ultra adrenalínovéj horskej dráhe a do toho chodí do práce od 2 rana cca. Test sme neskúšali ale tehotná myslím že není keďže kondóm vždy ostal nepoškodený tak jak mal. Ps podľa nej stále cíti že sa to blíži no vždy nič. Ževraj to cíti.

majulino
13. aug 2021

Ano, moze mat rozhadzany organizmus po tabletke. Ja som ju zobrala iba raz a som si povedala, ze už nikdy. Nemala som menštruáciu pol roka

anjelicek26
13. aug 2021

@peter2001 ano ta tabletka vie komplet rozhadzat cyklus. Test nech si spravi - lepsie budete spavat, ale ak ste sa chranili a menstruacia predtym normalne prisla, tak nie je velmi o com... ono sa to vravi, ze su zeny, co "hodis trenky a tehotna", ale ver mi, nie je to vzdy take jednoduche otehotniet...

ruzasipova
13. aug 2021

@peter2001 Ma rozhadzany cyklus z tej tabletky. To jej moze blbnut este par mesiacov.

frota3
13. aug 2021

moze byt, tabletky maju vplyv na tieto zenske zalezitosti. mne sa to stalo aj po ockovani, ze som este par mesiacov mala rozhadzany cyklus.

lorin29
13. aug 2021

@peter2001 povedala by som narovinu ze tie tabletky sú totálny sajrajt... S telom to narobí totálny bordel

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre