Ahojte,
Prosím vysvetlite mi 😂 keď tu niektorá založí tému kde dá evidentne negatívny test, prečo jej tam všetci píšu, že tam niečo je a gratulujú? 🤔 Nie je to pre tú ženu oveľa horšie keď po pár dňoch zisti, že naozaj nie je tehotná?
Podľa mňa je úplne jednoduché vidieť či sú tie čiarky dve alebo nie 🤷♀️ aj nech si to akokoľvek nahovára tá druhá tam proste nebude 🤷♀️
@janai1 ja tomu tiez nerozumiem, je to jedna z veci, ktora ma tu neskutocne udivuje, akoby ocikanie jednej palicky a odcitanie vysledku, ci su tam ciarky dve alebo jedna bola raketova veda 🙈 dokazem pochopit ak sa niekto dlho snazi a "chyta sa slamky" ale na co je to dobre, nie je to sklamanie potom vacsie? viem pochopit nutkanie testovat dookola obzvlast ak ma niekto negativnu skusenost, nechapem ale na co lovit duchov, rozoberat testy, tvorit negativy - je to tam alebo nie je, vidim alebo nevidim
@janai1 Je to preto lebo ta druha čiarka môže byt taka slabá ze ju ťažko rozpoznať. Keby sa ta to týkalo a zdalo sa ti ze sa tam niečo črtá, tiež by si kukala ako taký puk ci tam je alebo nie je. Naviac každá mame iny zrak a schopnosť rozpoznať prechod farby na trochu iný odtien tej istej farby. Ja som nikdy test nezavesila na internet, ale nedovolím si niekoho za to odsudzovať alebo sa z toho vysmievať.
@whatever1 no neviem, ja by som si asi spravila test o par dni, ked tam ja tu ciarku ledva vidim, aka je sanca, ze ju uvidi niekto z fotky na internete? pripadne ju ukazem partnerovi ale asi by som necitila potrebu urobit si tri testy v jeden den a "presviedcat" seba/inych na MK, ze tam nieco vidia ale tak kazdy ako chce, nechapem to ale je to ich vec, skor ma potom hneva ako dokazu autorky reagovat, ked im zeny napisu "nevidim"
Mna skor zarazaju tie co vycapia kolajnice a pytaju sa ci su tehotne a ci je to ok. 😂
niekedy je vysledok naozaj slabulinky, okrem nasej schopnosti vnimat druhu ciarku je tu aj rozdielnost v technike. kazdy mobil, co iny pristroj moze foto zobrazit inak.
ak je ciarka slaba, uz je to "duch" amoze znamenat tehu. preto ma neprekvapuju gratulacie. mna skr prekvapuju autorky prispevku.
tym, ze odfoti test a da ho sem sa nic na tom nezmeni. nikto nema vestecku gulu a neda jej odpoved na to, ci tehu je,a lebo nie je.
a staci tak vlemi malo - pockat par dni a test zopakovat. akoze chapem, ze ho urobi aj skor, ale nechapem preco ho tu na MK prezentuje a zostuje ako yb si to ine vysvetlili.
a teda tie, co maju riadne kolajnice a nevedia co to znamena, to je teda este vyssi level.
@janai1 isto máš v niečom pravdu. Ja zase nerozumiem baby, ktoré už vedia podľa názvu o čo sa bude jednať a aj tak ten príspevok otvoria a reagujú...Tak keď mi to ide na nervy, prípadne mám napísať niečo škaredé (tým nemyslím že test je negativny ale až drzé posmešné komentáre) tak to odignorujem, vôbec neotvorim a hotovo.
@abcmajacba Otvoríme to z jednoduchého dôvodu: ČI TAM TÁ DRUHÁ ČIARKA JE. Nemôžeme predsa vedieť podľa nadpisu, že autorka dá fotku negatívneho testu a nejaká dáma jej tam napíše: "Ja tam niečo vidím."
@asia83 keby tam bola tá čiarka jasne viditeľná tak to asi nedáva s otázkou či tam niečo je.
@janai1 ja skor nechapem baby co maju potrebu sa tu ku vsetkemu vyjadrovat, sak vidim, napisem vidim, nevidim napisem nevidim, vybavene... ked ma tieto temy nezaujimaju nevyjadrujem sa, neuveris, ale toto je mamickovsky portal a niekto mozno po dlhom snazeni tomu nemoze uverit.
mozno mas stary mobil ked nikdy nic nevidis
ked ta tieto temy nezaujimaju, vobec na to neklikaj, nebudes sa tu musiet zbytocne rozculovat
@abcmajacba jasné, ze dávajú...aby im clovek gratuloval, co by bolo v poroadku, ale treba to naformulovat normalne. Ako pisala
@limetka69
Mna este viac ako tie fotky testov irituju pouzivatelky, ktore proste MUSIA na kazdu taku temu napisat “nic tam nie je, negativne” aj ked tam ta ciarka je 😄😄
@zuba1987 ja sice taketo komentare vacsinou nemam, snazim sa normalne komentovat,a le trochu ma to prevapuje. ved co to vypoveda o nas, ked nevieme odcitat ani jednoduchy test na domace pouzitie, pripadne ho spravne interpretovat. samozrejme su v tom zapojene emocie, ktore nas velmi ovplyvnuju a preto dufame, ze tam druha ciarka bude. dufat mozeme, ja len enchapem, preco je tu ta potreba pytat sa na nete, ked sa tym aj tak nci nezmeni. tak ci tak treba urobit len tu jednu a tu istu vec. zopakovat o par dni. hoci len o 2 dni. a na to net nepotrebujem. tu je citit potrebu sebaúprezentacie na nete a ak sa niekto rozhodne toto urobit, tak musi cakat aj negativne, aj pozitivne komentare a zvlast pri takejto teme. je to verejna diskusia a emocie maju aj tie, co 3x denne vidia rovnaky a zaroven nezmyselny prispevok v diskusii na MK. a tiez ich ovladnu emocie, ako zienku, co ten prispevok napisala a daju jej negativnu odpoved.
tym chcem povedat, ze aj jedno, aj druhe je pochopitelne a kazdy kto neico verejne napise na net, by s tym mal ratat.
inak ja som tiez dost slepa, tak radsej nekomentujem... ale ked uz aj ja daco vidim a niekto (standarsne rovnaky ludia vsade) napise negativne, prip. ked uz su kolajnice aby si precitala navod ma vzdy donuti zamysliet sa ci maju tie osoby ozaj tak naprd zivot ze sa tu na mk odbavuju...
@abcmajacba 😂😂😂 Ale dáva. Vy ste tu asi nová. Nože šup pozrieť minulé diskusie s témou tehotenských testov.
@karelova ved mozno si videla tie, kde nic nebolo. Ale ja som si 100% ista ze komentare “negativne” som videla aj pri slabo pozitivnych testoch. Niektore zeny (nemslim teba, tvij nick si nepamatam z tych diskusii, myslim konkrente ine zeny) proste maju nutkanie napisat “negativne” aj keby neviem co bolo (az v takej miere, ze to uz nie je zdrave). Ale je to samozrejme chyba aj tych autoriek ktore ked uz maju take otazky, mali by sa pytat v prislusnych skupinach kde maju zeny vacsie pochopenie (to neznamena, ze nenapisu ak je to naozaj negativne, lebo napisu)
@zuba1987 áno, starý mobil 😂😂😂😂😂😂
Ja som nepovedala ze nikdy nič nevidím... Ja hovorím o testoch kde naozaj nič nie je, aj keď ten istý test odfotia 10x a pomenia farby a stále tam nič nie je, ale niekto im gratuluje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ alebo ako tu dámy spomínali "koľajnice" Niekto dá fotku testu kde sú tie čiarky pomaly 10cm od seba a oni jej tam gratulujú 🙈🙈 alebo test čo sa vždy po čase ukáže pozitívny , vytiahnu na druhy den z koša a trestnú to tu, že pozitívny, ešte aj napíšu koľko bolo po čase testu a zas im tam ženy gratulujú 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janai1 ach nie... Toto nepíš pre lovkyne duchov..
Ja popravde sama neviem. Robila som si po meškani MS test 2x. V rozostupe 2 dni.. To je cele. Lenže tieto lovkyne sa podporujú, len aby čo najrýchlejšie zistili, že si tehotné, a potom bum-bac, môže príde MS a sú sklamane. A to v podstate ani neboli.