Ahojte,
chcem sa prosím spýtať,či už máte skúsenosti s novým fialovým mamatestom. Mne ukazuje už druhý deň slabú druhú čiarku,napriek tomu,že ostatné testy sú biele.
Myslím si,že nie som tehotná,som 13 dpo a nevidím to vôbec ružovo,len na tom teste 🙂 Oproti starému klasickému modrému mamatestu sú tie čiarky tenké,príde mi ako tie lacné z Číny..Ak ste boli tehotné mohol Vám ukázať pekne,ale ak nie,je to len marketingový ťah aby sme si ho opäť kúpili,lebo čo..ak...
Ďakujem pekne za odpoveď.
@amonda no krasnee..gratulujem srdecne !!!tak ten prvy mam asi aj ja !!! a neskusala si ho do vody ponorit?kvoli doveryhodnosti? ja uz nemam,normalne by som to spravila 🙂 mne to pride ako tie viamedy,ked pozries moj fotoblog tam je odfoteny jeden pokus co stal za to 🙂)) a od kolko dpo si ho robila?
dakujem
@michelitta hm, tak teraz pozrela fotku - tak to je aka supa, to ma nanapadlo otestovat to na vode 🙂 zial nemam uz ziaden mamatest, dnes som este overovala na drmax teste. dufam, inak ze to bola nejaka blba nahoda, lebo ja sa vytesujem, ze mozno tehu a ma slak trafi :( ten prvy bol cca 14 dpo - ale iste to nemam, lebo ja si nemeriam teplotu ani nic podobne, len sme mali styk 30.3. 🙂 tak nejako tak...
@amonda tak ale ty si jasna tehu,nemusis mat obavy..mne len neide do hlavy,ze testy s rovnakou citlivosťou ani naznak..a skusala si na 14dpo aj ine na porovnanie?
@michelitta nie, na 14 den, ale niekedy neskor, tusim 16 dpo rapi clear (alebo tak nejako sa to vola) ale skusila som pocas dna, len kvoli tomu, ci ten mamatest nahodou nieje vadny, lebo minuly mesiac som sa o..a tym pepino testom - co boli zabalene ovu testy v tehotenskych...
@michelitta mne ukazal tento fialový celkom skoro..aj ked ten starý Modry mi ukazal tienik uz 9dpo..skús women secret ten mi ukazal pekne uz na začiatku🙂vela stastia
@michelitta moje mamatesty sice nie fialove ale snad pomoze
@ingusa gratulujem🙂 a kolko dpo si robila ten prvy? mne tam nabehla hned ruzova ciarka videla som to jak biele na ciernom..ake ked to zaschlo uz to bolo menej viditelne ale stale tam ale slabucka..tak ja neviem co fakt si mysliet..som,nie som,som..jak na psychiatrii..dnes je 26dc co bezne dostavam mnzs,ale tvarim sa ze ma prist na 28dc..mam jedine tahanie v bruchu jak pred mnzsom a prsia bolia ale to vzdy..teplota zatial takato..1x meriam a uz dalsi mesiac kaslem na to,nebavi ma nato mysliet🙂
@michelitta a mas niekde fotecku z tohto mesiaca?
@michelitta vdaka je to este skoro..hned na to som ochorela tak ze mi museli nasadiť penicilin(tak snáď bude všetko Ok)..ten prvý je tuším 10 dpo..aj mne hned vybehol ružový pásik a ked to uschlo som mala pocit tiež ze to bolo horšie...Skús dat fotku?nemas?
@michelitta moja držím ti palceky aby testiky silneli aby sisa mohla tešiť až do pôrodu a držať drobca v náručí 🙂
@karmela ahoj moja spolupachatelka! dakujem ti krasne!!ako sa mas?prajem ti nech sa ti splni to iste!ci uz si aj na ceste?😉😉😉
@michelitta ahojky este niesom na ceste,este skačem na rýchlik 😀 😀 dnes 10DPO a zatial asi nic.Tak skúšaj testiky ďalej,verim a držím silno palce na silnejúce čiarky 🙂
@michelitta no ako moja neskusala si? Či až zajtra kúpiš a skúsiš.Daj potom vediet a držím palce na pozitivny vysledok
@michelitta moja to nemyslíš vazne ☹ krásna druha ciarka a ms dosla v termíne?pocuj este skús testovať mozno patríš medzi tie ktore majú prvé mesiace ms.Joooj moja uz nech sa pošťastí a toto babo nech sa udrží napriek ms.Nevzdavaj to .Nemyslim si,ze ty zabíjaš babo skor by som povedala,ze sa uhniezdi ale neviem preco sa neudrží to nebude tebou moja.
@karmela si strasne zlata moja..ale mam to uz fakt kazdy mesiac...neviem co robit,uz som skusila asi vsetko..
jonas,hormonalny profil,genetika,ivf,bylinkarky,tradicnu cinsku medicinu,akupuntkuru,uricte je to nejaky imuuny problem..som zufala..uz som 12 rokov s priatelom a fakt sa nedari.neda sa povedat,ze tym zijem,ze som pod stresom,ze to mam vypustit,ale uz to cloveka sere 😖 prepac za vylev 🙂
@michelitta v pohode od toho tu je MK a my.Moja a Dr ti nenasadil nejake lieky na udržanie.lebo ty nemáš problém otehotniet len sa to neudrží.Urcite skús aj toto vyšetrenie,mozno je problém úplne iný a staci malo aby si mala svoje babetko 🙂 na tvojom mieste to Riesim urcite ako ty aj nemožné by som preto spravila.Nevzdavaj to hlavne.Prajem ti aby ciarka silnela aby tam babo bolo a vynosíla si ho v šťastí a pokoji.
@michelitta to je jasna ciarka...ak nie je silny menzes prip.ak ti bude silniet tak to nie je stratene...Budem drzat palce a daj vediet🙂papa
@michelitta neuveritelne, ved to je uplne jasna ciarka :( ale ako pisu holky hore, mozno si jedna z tych, ktore maju menzes v prvych mesiacoch. skusal ti dat lekar duphaston na udrzanie? strasne ti drzim palec, aby to bola iba hra prirody a ty budes mat o 9 mesiacov babo...
@michelitta ahojky dnes si neskusala testik? Ozvy sa
@michelitta krásne testíky 🙂 ako si inak na tom? ja som dnes 24DC držkaj sa a ozvy sa 🙂
Ahojte, chcem sa poradit... Predvcerom (9DPO) som mala ducha na pepino teste, tak som si kupila udajne spolahlivejsi mamatest. Vcera 10DPO som tam mala slabu ciarku v limite, ale po vyschnuti to sotva vidno, treba ostrit z uhla. Dnes 11DPO to iste, do 3 minut druha ciarka, teraz ako zaschol ledva badatelna. Odfotit sa to neda. Stalo sa to niekomu? Vdaka 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@michelitta myslim, ze mne ukazal to co mal 🙂 toto je od dna ms po dnoch a teraz mi mamatesty dosli, tak som testovala na inych a tam je tiez druha ciarka. mozno je len citlivejsi...uvidis casom