Dievčatá, mam na vás otázku. Vyšlo mi podľa testov že som tehotná, robila som si rôzne značky, potvrdilo sa to. K lekárovi idem až 16.5., tak od štvrtka som začala užívať femibion 1. Dnes som si robila test a je negatívny, je možné že vychádza falošné negatívny vplyvom vitamínov?
V piatok som si robila naposledy a vyšiel mi digitálny pozitívny a dnes už negatívny...
Nie
Nie, femibion su len vitaminy nemaju ako ovplyvnit test a ani ti neuskodia aj ked tehotna nie si, odporucaju sa uz pri planovani tehotenstva
@butterflyeffect ďakujem krásne dievčatá, zrejme biochemicke tehotenstvo...
Ja co tu čítam skoro každá keď jej vyjde pozitívny test, tak sa testuje aj o týždeň aj o dva a keď zrazu ukáže negatívny nechápu. Ja som si robila, vyšiel pozitívny. Spravila som si ešte jeden pre istotu ale keďže k malému v noci vstávam je ti také tak ešte aj digitálny. Sú to skoro 2 týždne. Už som si test nespravila, čakám len na kontrolu u doktora. A aj tie testy sim si robila a ešte mi nemeskala, asi 3 dní pred. Podľa mňa je to opakovane testovanie zbytočne stresujúce, pretože keď nesilneje čiarka sú baby nervózne, keď zrazu takto zase sú nervózne. Ak nie je problém už len čakať na kontrolu u lekára a ten bud povie áno alebo nie. Preto sa aj dáva tak neskor na potvrdenie asi od 6teho týždňa aby bolo už vidno a bolo srdiečko. Ja pôjdem dokonca až skoro v 8mom týždni. Pri prvom som bola skôr len kvôli tomu ze som šla k onkogynekologovi a musela som mať potvrdene, to som bola v 5tt a bolo len vak vidno. Potom som šla o mesiac a už bolo aj vidno bábo aj srdiečko počuť. Ale aj tak som ešte nedostala tehotensku až na ďalšej poradni. Takže sa zbytočne nestresovat a netestovat, už sa to nijak nedá ovplyvniť.
@ronie338 rozumiem, samozrejme mate pravdu. Ale ja ako žena ktorá este nemá dieťa a veľmi si už želá tak sa teším a testujem či sa palička mení alebo nie. No už to nemôžem takto kontrolovať a siliť, lebo len sebe škodim
Ja som pri oboch natesena aj teraz aj pred tým ale práve preto sa netestujem aj keď man 100 chuti aby som sa zbytočne nestresovala. Pri prvom úplne lebo tam onkogynekolog ze musím lebo sme nevedeli ci na ďalšiu operáciu nepôjdem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.