Prosím o radu robila som si dva tehotenské testy jedna slabá palička. Nemam istotu že som tehotná dúfam 😇nechcem byt sklamaná kedy si mam spraviť ďalší test? Len som čítala že to býva aj pri cyste, mimo maternicove tehotenstvo. Kedy mam ist prosim gynekológovi? Ďakujem
Stat sa moze hocico a hocikedy, ale preco by mali byt falosne? Jasne pozitivne. Drz sa
@barbie24 to je normálne pri tehotenstve...hlavne na začiatku
Bolest brucha je na začiatku tehotenstva normálna.pokial to nie sú silné kŕče, nie je nijako problém. Testy máš 100%pozitívne, toto nie je duch, ani nič také. Si určite tehotná
@barbie24 ja osobne by som sa ešte neradovala. Ja som mala takéto testy aj mi potom meškala menštruácia týždeň a potom som postupne začala spinit až nakoniec prišla menštruácia. A kamoške som posielala fotky test a ta mi hneď gratulovala a ja som potom zbytočne plakala. Z mojej skúsenosti odporúčam test robiť až po meskajucej menštruácii 🙂 ale to je len z mojej osobnej skúsenosti🙂 Ale áno, niečo sa deje ale nemusi sa to udržať tak aby si si nerobila príliš skoro nádej 🙂 lebo len 30% tehotenstve konci pôrodom a príliš skore testovanie môže len zbytočne ublížiť. Keďže vo veľa prípadoch sa jedna o biochemické tehotenstvo. Ale každopádne verím že toto nebude tvoj prípad a držím prsty 😊😊
@barbie24 ešte mi napadlo že potom môžeš aj počas tehotenstva spinit a nemusí to byť nič zlé aby si sa nebála že to je stratené. Ja som nakoniec otehotnela dva mesiace po tom prvom nevydarenom pokuse objednala sa ku gynekologovi a nakoniec som bežala o týždeň skôr lebo som začala spinit ako aj v prvom prípade. Ale to už bola zubrienka na mieste ☺a aktuálne mam dva týždne do terminu pôrodu 🙂 daj potom vedieť 🥰
@barbie24 ak bezne nemeska, tak nema co meskat ani den. Za mna uz ked den meskal, tak som vedela, ze som tehu. Lebo mne nikdy nemeska. Ked som mala cystu, tak to bolo zase krvacanie mimo cyklu a ineho charakteru. Toto mi bolo hned jasne. A tie kolajnice na teste mi to len potvrdili. No ak uz napr tri dni meska a je pozit test, tak treba volat gyn. Nech neprepasies zase nejake vysetrenia v 12 tyzdni. Ja som si totiz myslela ze budem max 5-6tt a bola som uz 8tt. Ledva som bookla potom kombinovany test
@kiki68 mne meškaju dva dni prsia mam ako kameň a prestala som piť kávu to tie testy tehotenské som si robila 3 dni pred čakajúcou menštruáciou ,no nemám istotu s tých komentárov čo baby píšu kolko mam čakať a kedy si spravit zase test normálne sa toho bojím že mi ukáže jedna palička ,nešpinim nemam žiadne vytoky poslednú menštruáciu som ukončila 1.12 tak ja už neviem. Ďakujem za Vaš čaa🙂😘
@barbie24 Ziadne testy uz nerob, je to zbytocne. Test je iba orientacna vec. Musis ku gyn na ultrazvuk a odber krvi. Tam zistia ci sa jedna o prosperujuce tehu. Zisti ci mas cez sviatky vobec Gyn v ordinacii, aspon na objednanie. Podla mna Ta objednaju po sviatkoch na cca 12Januara alebo tak nejak. To uz bude urcite na usg vidiet nieco a podla mna uz aj srdiecko bude bit. Tie testy su absolutne zbytocne vyhodenie prachov. Mala si poz testy uz, mas naliate prsia, meska menzes. Presne tak vyzera zaciatok tehu. Dalej to uz musi prevziat gynekolog a nie robit si testy doma dokola. Si pekne tie eura namiesto testov odloz na plienky. Kazdych 10 eur bude dobrych.
Uplne spokojne si urob dalsi test. A po sviatkoch zavolas gynekologovi, ze ti meska menstruacia a vysli ti pozitivne testy a oni ta uz objednaju.
@martinuska bola som dneska u gynekológa som 5 týždňov 11.1 .2022 idem na kontrolu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Obidva su pozitivne, gratulujem si tehotna 🤗 na gynekologiu si zavolaj objednaju ta podla poslednej menstruacie. Nema zmysel chodit prilis skoro nemusi este byt nic vidiet. Najlepsie cca 8tt vtedy uz vidiet aj srdiecko