Ahojte žienky. Nejdem si sem (zatiaľ) pre radu ale chcem sa podeliť o skúsenosť. V nedeľu som si spravila test Clearblue rýchla detekcia, kde píše výsledok do 1 minúty v čase už meškajúcej menštruácie a tuším 3 minúty v dňoch tesne pred očakávanou .. nastavila som si teda stopky na 3 minúty, nakoľko mám nepravidelný cyklus a bola som 28DC.. po 3 minútach bol výsledok negatívny. So sklamaním som si povedala že teda nič nové a pripravila som ho na vyhodenie. Ale tým aké sme my ženy neisté mi to nedalo a očosi neskôr som sa naň išla ešte raz pozrieť, či má oči neklamú :D (pozn. nie nehrabala som sa v koši)..a skoro mi oči vypadli.. na teste sa črtalo + (viď foto) celá nadšená s bijúcim srdcom až niekde v krku som skoro celú noc nespala. Ale 2 x meraj a raz strihaj a hneď ráno som si išla kúpiť test 10tkový LIVSANE na potvrdenie.. výsledkom NEGATIVNY sa rozplynuli všetky moje predstavy.. dnes je utorok a začala menštruácia, takže Clearblue zostáva v mojich očiach viac marketingovým ťahom ako spoľahlivým testom ..
Mali ste niekto podobnú skúsenosť?
Takže ty si odčítala výsledok po stanovenom termíne a nadávaš na test, že je zlý? Je tam jasne napísané že výsledok treba odčítať od 2 do 10 minút
Cosi, ved pri spravnim pouziti, teda v odcitani vysledku v casovom limite ukazoval negativny, takisto ako vsetky tie ostatne, tak nechapem, v com je problem.
Pouzivaj test ako sa ma. A hlavne, nevymyslat pri testovani tesne pred ms, lebo potom sa lahko chytaju hysaky.
(Mozno bolo aj vajko oplodnene, ale sa nepodarilo dobre uhniezdit, mozno male hcg aj bolo, ale vsetko odislo s ms...)
@janai1 však ako ja to beriem, že som ho už nemala sondovať po stanovenom čase 🙂 .. ale doteraz vždy keď bol test negatívny, tak ostal negatívny stále aj o 10 minút.. možno nejaká chemicka reakcia ktovie .. no čítala som aj na zahraničnom fóre, že sa to stalo viacerým, tak možno teraz vyrábajú viac testy na kvantitu než na kvalitu ... 🙂 Pri inej značke sa mi toto zatiaľ nestalo. Tak som chcela podať info ďalej.
Tieto dobre nie su, ta ciarka sa tam objavi casto, staci pockat chvilu po limite...
@antifa ja som s testami clearblue namala nikdy problém, som tretí krát tehotná a vždy padli za obeť minimálne 4 (počítam aj negatívne) 😄
@lenkadenisa tíško závidím 😂 v dobrom samozrejme ;)
@antifa za mna livsane najspolahlivejsie. Clear blue som nikdy nekupila 🙂 a snad ani uz nebudem musiet. Som 2x tehu a dvojkami. Jednundcerku uz mam - pri nej som testovala odusu asi kazdu znacku a dokopy aj 30 testov 🤪🤪🤪🤪ale livsane a aj mamatest TOP
Problém nieje v marketingu a v teste, ale v tom, že si ho nesprávne odčítala. Po stanovenom čase treba pozrieť na test a vyhodiť do koša.
@miskamicha jej gratulujem teda 🙂
@antifa dakujem. Dufam ze coskoro sa aj vam zadari 🙂 urcite siahni napr.mamatest alebo livsane. Za mna top testy
@miskamicha ďakujeme veľmi pekne🙂
Mám s nimi aj ja skúsenosť takže pri nich asi aj ostanem 🙂 ale predsa mám ešte mám jeden Clearblue ale ten Digi .. ten má chvala bohu vždy len jeden názor buď alebo 😂
@antifa nie som si taka ista. Minulentu jedna baba fotila ze jej ukazal 1-2-2-3🤣🤣🤣
@miskamicha aha... 😂 tak to ti už naozaj nikto nič negarantuje 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@antifa ano zial. Asi musi ist clovek naozaj na krv lebo neda sa verit uz ani tymto testom