Robila som si Clearblue test, 10 dní od styku, bol negatívny, po asi pol hodine som pozrela a tam slaba tenka druhá čiarka.. Nedalo mi to a skúsila som ešte jeden ale medzitým som vypila dosť vody.. Druhý ani po pol hodine neukazuje druhu čiarku.. (príde mi i tá pravá čiarka o niečo slabšia).. Moze to znamenať ze som tehotná alebo len falošný poplach? Prikladám foto
Tieto ukazuju tieto vlasocnicove linie kedykolvek komukolvek..najhorsie testy asi...
@tinka1234567 a ten papierik dnu si citala? 🤷 Odcitat test po 30min ma aky vyznam?
@tinka1234567 ja som mala presne takuto tenku ciarku, den na to dalsi test a tam nic, ale zrazu tie ciarky na testoch zacali byt silnejsie a teraz mam doma uz skoro 2 mesacne babatko 😉
@veronikaszabova neviem, zabudla som ho vyhodiť takže som ešte pozrela..
@independent_woman tak to gratulujem 🙂a tiež na Clearblue a po časovom limite ci hneď po urobeni?
@tinka1234567 to uz si nepamatam, ale tiez som bola zmatena 😀
@tinka1234567 skús si urobiť test z raného moču a nepiť predtým
@tinka1234567 tieit9 testy nie su dobre velmi casto robia ciarky po limite preto do 10 minut treba odratavat a hodit do kosa lebo potom nesu dobre odcitaavat nie to este po pol hodine🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.