Ahojte. Stalo sa niektorej,že vám aj digitálny CB ukazal falošnú pozitivitu 1-2tt? Robila som si opakovane v posledných 2 tyzdnoch tehotenské testy,pričom boli stále negatívne,potom zrazu v jeden den vyskočili na 2ks z jedného balenia toptestu úplne slabé čiarky,ktoré boli voľným okom skoro neviditeľné ale boli tam,tak som skúsila overiť aj digi či to nie sú iba kanáliky.Ten tiež ukázal + 1-2tt (čo mi bolo aj divné pretože je menej citlivý ale tak potešilo). Nasledujúci deň som robila znovu palickovy,pričom bol znovu úplne negatívny. Dnes po pár dňoch som skúsila a taktiež negatívne aj palickove Mamatesty aj digi. MS síce mešká,no mám nepravidelné cykly a ešte aj tento cyklus mi prišiel ako anovulak. Nie som sklamaná,síce potešilo,no toto ma následne pekne naštvalo, keď už aj tie digi ukazujú čo chcú 🤯
https://www.pilulka.sk/tehotensky-test-clearblu...
Ak myslis tento, tak je spolahlivy. Mne hned ukazal 3+ a presne to zodpovedalo,hned na 1.pokus. je sice drahy.
Prestante konecne hladat chyby v testoch.
Bud ich neviete spravne pouzivat a mocite ich tam pridlho alebo proste ste tehotne boli a uz nie ste.
A hlavne digitalny mi nikdy pozitivny bez pritomnosti hcg nevysiel.
Kamaratke meskali tyzden.
Po tyzdni MS prisla, test palickovy viditelne pozitivny.
Jednalo sa o biochemicke tehotenstvo.
Zrejme si tehotná chvíľu bola, no tehotenstvo sa nechytilo. Také tehotenstvo sa nazýva biochemické. Zrejme dostaneš za pár dní menštruáciu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mohlo byt biochemicke, mne potom dosla MS na 18dpo ako keby sa nic nedialo... ciarky boli a potom uz neboli...