Falošný Clearblue digital

19. júl 2024

Ahojte. Stalo sa niektorej,že vám aj digitálny CB ukazal falošnú pozitivitu 1-2tt? Robila som si opakovane v posledných 2 tyzdnoch tehotenské testy,pričom boli stále negatívne,potom zrazu v jeden den vyskočili na 2ks z jedného balenia toptestu úplne slabé čiarky,ktoré boli voľným okom skoro neviditeľné ale boli tam,tak som skúsila overiť aj digi či to nie sú iba kanáliky.Ten tiež ukázal + 1-2tt (čo mi bolo aj divné pretože je menej citlivý ale tak potešilo). Nasledujúci deň som robila znovu palickovy,pričom bol znovu úplne negatívny. Dnes po pár dňoch som skúsila a taktiež negatívne aj palickove Mamatesty aj digi. MS síce mešká,no mám nepravidelné cykly a ešte aj tento cyklus mi prišiel ako anovulak. Nie som sklamaná,síce potešilo,no toto ma následne pekne naštvalo, keď už aj tie digi ukazujú čo chcú 🤯

anjelicek26
19. júl 2024

Mohlo byt biochemicke, mne potom dosla MS na 18dpo ako keby sa nic nedialo... ciarky boli a potom uz neboli...

zinulienka
19. júl 2024

https://www.pilulka.sk/tehotensky-test-clearblu...
Ak myslis tento, tak je spolahlivy. Mne hned ukazal 3+ a presne to zodpovedalo,hned na 1.pokus. je sice drahy.

medda_beda
19. júl 2024

Prestante konecne hladat chyby v testoch.
Bud ich neviete spravne pouzivat a mocite ich tam pridlho alebo proste ste tehotne boli a uz nie ste.
A hlavne digitalny mi nikdy pozitivny bez pritomnosti hcg nevysiel.
Kamaratke meskali tyzden.
Po tyzdni MS prisla, test palickovy viditelne pozitivny.
Jednalo sa o biochemicke tehotenstvo.

tinka_1807
19. júl 2024

Zrejme si tehotná chvíľu bola, no tehotenstvo sa nechytilo. Také tehotenstvo sa nazýva biochemické. Zrejme dostaneš za pár dní menštruáciu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre