Dobrý deň, čítala som si tu už viac diskusií ohľadom tehotenských testov a chcela by som sa aj ja s vami podeliť o moju skúsenosť a zároveň povedať všetkým "hľadačkám duchov" na testoch že nie, nie každý test so slabou či dokonca silnejšou čiarkou musí hneď znamenať tehotenstvo. Pred nedávnom som si tu čítala diskusiu o tehotenských testoch a mnohé z vás vychvaľovali mama testy. Za mňa je to teda obrovské nie GS MAMATESTOM 10!!! 😔 Dva testy v balení, obidva mi vyšli pozitívne so silnejšími čiarkami (žiadni duchovia, ktorých treba hľadať ale normálne viditeľné dve čiarky.) Stalo sa mi to len pri tejto značke testov a všetky ostatné testy iných značiek boli negatívne, samozrejme gynekológ tiež potvrdil že tehotná nie som a nešlo ani o žiadne biochemické tehotenstvo a podobne.. jednoducho boli tie testy chybné. Má niekto z vás ešte podobnú skúsenosť ? Vraj to boli kedysi najspoľahlivejšie testy.
Mamatest mi vždy ukázal správne, ale nikdy som duchov ani náznaky čiarok nelovila, tak asi preto.
@adelleli nie nemusi byť mimomaternicove.mne v 4tt vobec nič nevideli.A v 5tom už plod bolo vidno
@trojnasobnamama včera som bola večer na pohotovosti, keďže doktorka mi kázala tam zájsť na dodiagnostikovanie...hcG som mala v piatok 1060, včera 1819
Doktor nevidel nič...zatiaľ stále neurčené..už bolo vidieť v maternici dutinku, no aj vo vajickovode ľavom...a ak je to tam bude musieť ísť preč, jeden už nemám a tento mal byť nepriechodný...zrejme sa stal zázrak..ale so šťastným koncom to zrejme nebude
@ailiba tak ja neviem..testy mám riadne pozitívne..teda už od štvrtku, hormóny zvýšené...zatiaľ neviem, doktorka mi moja povedala, že na základe vyšetrených hormónov mimomaternicove, že pri hcG nad tisíc už musí byť vidieť plod ..a mne nebolo nič vidieť
Ale, že nič...vo štvrtok...a včera niečo áno ale aj v aj mimo
Takže stále neurčené..no aj doktor v nemocnici povedal, že na 80% mimomaternicové
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
áno 🙂 dva cykly po sebe asi 5 balení GS mamatest a na všetkých dve čiarky aj In time aj Pepino nespoľahlivé za mna jedine livsane a Dr max doteraz...🙂